Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022

Ευχαριστήριο Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αλμωπίας

Ευχαριστήριο
Εκ μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής και του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αλμωπίας, εκφράζουμε τη βαθιά μας ευγνωμοσύνη, σε όλους τους Χορηγούς Επικοινωνίας, για την  αμοιβαία συνεργασία και υποστήριξη που μας παρείχατε, με τις προωθητικές σας ενέργειες,(πριν-κατά την διάρκεια-αλλά και μετά) με στόχο την επιτυχία του 3ου Δρόμου Υγείας Αλμωπίας <<ΑΓΓΕΛΗΣ ΓΑΤΣΟΣ>> την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου 2022 στην ΑΛΜΩΠΙΑ!!Η συμβολή σας στην επιτυχία της διοργάνωσης καθοριστική!!

Σας ευχαριστούμε ΘΕΡΜΑ όλους σας και ελπίζουμε αυτή η συνεργασία να συνεχιστεί και στο μέλλον.


ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ

Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε

ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΡΙΝΙΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365