Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Χωρίζουν οι δρόμοι Γιώργου Ιορδανίδη και Κοζάνης

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Γιώργος Ιορδανίδης με καταγωγή από το Δαμιανό Γιαννιτσών και σπουδαία χρονιά στην Κοζάνη, βοήθησε και αυτός τα μέγιστα να στεφθεί η ομάδα πρώτη στην βαθμολογία του 2ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν,και ένας νέος κύκλος αρχίζει για τον ποιοτικό μεσοεπιθετικό Γιώργο Ιορδανίδη που αναζητεί πλέον τον νέο ποδοσφαιρικό του προορισμό και είμαστε σίγουροι ότι σύντομα θα τον δούμε να συνεχίζει να μας δείχνει το πλούσιο ταλέντο του.

Σε επικοινωνία που είχε η Αθλητική Ανασκόπηση με τον Γιώργο Ιορδανίδη μας είπε: Ευχαριστώ αυτόν τον υπέροχο κόσμο της Κοζάνης που ήταν ο 12ος παίκτης και μας βοήθησε στην υπέρβαση που κάναμε ολοι μαζί με τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό team.
Eυχαριστω πολύ τον κόουτς Σάκη Παπαβασιλείου και Σάκη Κασκαμπανιώτη για την σπουδαία δουλειά τους.
Ευχαριστώ τον κόσμο της Κοζάνης για την αγάπη τους από τον πιο μικρό μέχρι τον πιο μεγάλο φίλαθλο….Είστε ΣΠΟΥΔΑΙΟΙ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365