Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Δήμος Κυριλίδης: Αδιάφοροι οι βουλευτές Πέλλας και για τις αμπελοκαλλιέργειες

Δελτίο Τύπου υποψηφίου Βουλευτή Πέλλας με το Κόμμα Έλληνες

Αδιάφοροι οι κυβερνητικοί Βουλευτές Πέλλας για τους αμπελοκαλλιεργητές. Μετά την πρωτοφανή ζημιά από την επιδρομή του περονόσπορου, ακόμη περιμένουμε κάποιος να ασχοληθεί με το θέμα. Χωρίς όμως να αρκεί αυτό έρχεται να προστεθεί το πρόβλημα της αδυναμίας πώλησης των επιτραπέζιων σταφυλιών στην περιοχή της Κρύας βρύσης, Γαλαταδων κτλ. 


Αναμένουμε να αναλάβουν τις ευθύνες τους όσοι κατέχουν θέσης ευθύνης. Οι πολίτες δεν τους εξέλεξαν για την αδιαφορία τους, αλλά, για να συνδράμουν στην λύση των προβλήμάτων που μαστίζουν τον πρωτογενή τομέα και όχι μόνο. 


Οι προφορικές διαβεβαίωσεις δεν είναι δεσμεύσεις.Δεν θα αφήσουμε τους αμπελοκαλλιεργητές της Πέλλας στο έλεος της μοίρας τους. Θα συνεχίζουμε να τονίζουμε το έντονο πρόβλημα που υπάρχει και θα συνεχίζουμε να πιέζουμε πολιτικά για να αναλάβουν όλοι τις υποχρεώσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365