Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Χτυπούσε τη γυναίκα του και την παράτησε αιμόφυρτη στον δρόμο

Η γυναίκα επί περίπου 2 ώρες βρίσκονταν στα βίαια χέρια του άνδρα της

Νέο περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας τα ξημερώματα κοντά στο πάρκο Βαλαχή στην Ν. Ιωνία Βόλου, νεαρός άνδρας ξεκίνησε να χτυπάει την γυναίκα του, έξω από το σπίτι του.

Τη βίαιη και βασανιστική συμπεριφορά έβλεπαν περίοικοι, οι οποίοι ειδοποίησαν την ΕΛΑΣ.


Η γυναίκα επί περίπου 2 ώρες βρίσκονταν στα βίαια χέρια του άνδρα της, για να καταλήξει αιμόφυρτη στον δρόμο όπου κυριολεκτικά την πέταξε και τράπηκε σε φυγή με το αυτοκίνητό του.


Το περιστατικό της ενδοοικογενειακής βίας είδε να εξελίσσεται μπροστά στα μάτια του άλλο νεαρό ζευγάρι και ο άνδρας κυνήγησε τον δράστη, ενώ η κοπέλα έμεινε με την αιμόφυρτη γυναίκα, μέχρι να εμφανιστεί το ΕΚΑΒ.


Ο νεαρός με την βοήθεια και άλλων κατοίκων που κινητοποιήθηκαν έπιασαν τον δράστη, τον ακινητοποίησαν και ειδοποίησαν την Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψή του. Ο δράστης κρατείται στην Αστυνομία, ενώ η άτυχη γυναίκα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται.


Το περιστατικό έχει θορυβήσει την τοπική κοινωνία, ενώ μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει ακόμα επισήμως εκδοθεί ενημερωτικό δελτίο από την Αστυνομία, σύμφωνα με την ΕΡΤ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365