Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Συνεργασία Δήμου Αλμωπίας με την Axion Hellas (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Ο Δήμος Αλμωπίας επεκτείνει τις συνεργασίες του  προς όφελος των δημοτών.


Στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Αλμωπίας με την Axion Hellas πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας το πρωί του Σαββάτου συνάντηση ανάμεσα στα μέλη της Axion Hellas και σε φορείς του Δήμου Αλμωπίας.


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας αφού καλωσόρισε τα μέλη της Axion Hellas στην Αλμωπία έθεσε τα θέματα στα οποία θα μπορέσει να υπάρξει συνεργασία το επόμενο διάστημα. Ο Δήμαρχος αρχικά έκανε λόγο για την συνεργασία που θα υπάρξει στον υγειονομικό τομέα αφού από τις 19 έως τις 23 Οκτωβρίου Κινητές μονάδες υγείας θα μεταβούν στην Αλμωπία για δωρεάν εξετάσεις στους πολίτες. Συγκεκριμένα θα υπάρξουν προληπτικές και διαγνωστικές εξετάσεις από ομάδα έμπειρων και εξειδικευμένων ειδικοτήτων.

Ακόμη συζητήθηκε η συνεργασία και στον εκπαιδευτικό τομέα, με την παροχή υπολογιστών και εκπαιδευτικού υλικού σε σχολεία της Αλμωπίας. Τέλος ο Δήμαρχος έθεσε το θέμα κατασκευής παιδικών χαρών στο Μεγαπλάτανο, την Όρμα και τους Σαρακηνούς, με την Axion Hellas να παρέχει την χρηματοδότηση. Η κατασκευή των παιδικών χαρών θα γίνει μέσα από ιδιωτικές δωρεές.


Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης σε σύντομη δήλωση του αναφέρει


"Στόχος μας είναι να εξασφαλίσουμε στους δημότες της Αλμωπίας όλες τις δομές που διευκολύνουν την καθημερινότητα τους αλλά και να τους παρέχουμε τη δυνατότητα υγειονομικών ελέγχων. Η υγεία των δημοτών μας  αποτελεί πρωταρχικό αγαθό, για τον λόγο αυτό σε συνεργασία με την Axion Hellas θα διεξαχθούν προληπτικές εξετάσεις σε διάφορες κοινότητες της Αλμωπίας ενω στόχος μας είναι μέσω ιδιωτικών πρωτοβουλιών να κατασκευαστούν και παιδικές χαρές."








1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365