Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Στον Εδεσσαϊκό ο Τάσος Καραγιάννης

Ανακοίνωση
Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την μεταγραφή του Τάσου Καραγιάννη.


Ο 23χρονος ακραίος επιθετικός με καταγωγή από την Βέροια έχει γεννηθεί στις 13 Δεκεμβρίου του 1999.Ξεκίνησε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα από την ακαδημία της Βέροιας όπου αγωνίστηκε διαδοχικά σε όλα τα τμήματα υποδομών.Το 2018 αγωνίστηκε με τα χρώματα της ομάδας μας, ενώ έχει αγωνιστεί ακόμα και σε Νίκη Αγκαθιάς(13. goal),Φίλιππο Μελίκης και μέχρι πρότινος στη Νάουσα. 


Στις πρώτες αποκλειστικές δηλώσεις του ,στο edessaikos.blogspot.gr ο Τάσος που ήδη πέτυχε το πρώτο goal στο φιλικό με τον Εθνικό Γιαννιτσών μας είπε :

Είμαι πολύ χαρούμενος που ξαναβρίσκομαι στην ομάδα του Εδεσσαικου.Εύχομαι να έχουμε μια πολύ καλή χρονια και από μεριάς μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365