Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Crossfitάδες έτρεχαν μπροστά από καφετέρια με τον κόσμο να τρομάζει και να εξαφανίζεται πανικόβλητος (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το αστείο βίντεο
Μια παρέα που στο πλαίσιο του crossfit είχε βγει για τρέξιμο, τρόμαξε θαμώνες καφετέριας στη Βραζιλία, οι οποίοι γεμάτοι τρόμο παράτησαν τα πάντα και άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι!

Ένα τρομερά αστείο βιντεάκι, για όσους το βλέπουν και όχι για όσους το έζησαν, ήρθε στο φως της δημοσιότητας από μια καφετέρια στη Βραζιλία. Συγκεκριμένα, δεκάδες άνθρωποι αμέριμνοι κάθονται και απολαμβάνουν το σημείο με τις παρέες τους, όταν ξαφνικά συνέβη κάτι παράξενο.

Μια παρέα με άτομα που στο πλαίσιο του crossfit είχε βγει για τρέξιμο, πέρασε ανάμεσα από τα τραπεζοκαθίσματα με αρκετά μεγάλη ταχύτητα. Αυτό ήταν αρκετό ώστε ο κόσμος να νομίζει ότι προσπαθούσαν να ξεφύγουν από... κάτι. Τι έκαναν; Παράτησαν τον καφέ τους και γεμάτοι τρόμο άρχισαν να τρέχουν!

Δείτε το αστείο βίντεο:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365