Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Στον Εδεσσαϊκό ο Πέτρος Πέλκας

Ανακοίνωση
Ο Εδεσσαϊκός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του δεξιού μπακ χαφ Πέτρου Πέλκα.Ο 20χρονος αμυντικός με καταγωγή από τα Γιαννιτσά ξεκίνησε την καριέρα του από την Αθλητική Ακαδημία,στην συνέχεια μεταπήδησε στην Κ17 του Άρη, στην Κ19 της Λαμίας ενώ πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου. 


Στις πρώτες του δηλώσεις ο Πέτρος μας είπε τα εξής :

Χαίρομαι ιδιαίτερα που θα αγωνιστώ στον Εδεσσαικό. Θα προσπαθήσω από την πλευρά μου,με τις εμφανίσεις μου να δικαίωσω τους ανθρώπους της διοίκησης για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Εύχομαι να έχουμε υγεία και είμαι σίγουρος πως ο Εδεσσαικος θα πετύχει τους στόχους του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365