Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2022

Παρελθόν ο Κρυοβρυσιώτης τεχνικός από ομάδα της Ημαθίας

Οι λόγοι του διαζυγίου δεν έγιναν γνωστοί
Παρελθόν πριν καλά καλά ξεκινήσει η σεζόν αποτελεί από τον πάγκο του ΦΑΣ Νάουσας ο προπονητής Δημήτρης Βοτάρης, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τη διοίκηση.

Οι λόγοι του διαζυγίου δεν έγιναν γνωστοί, ωστόσο ο Κρυοβρυσιώτης τεχνικός δεν θα είναι αυτός που θα καθοδηγήσει την ομάδα της Νάουσας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς οι διοικητικές αλλαγές έφεραν απρόσμενες εξελίξεις στην ομάδα της Ημαθίας.

6 σχόλια:

  1. Υπερεκτιμημένος θαρρώ...Πούλησε τον Α.Σ να πάει στην Νάουσα. Άς κάτσει χωρίς ομάδα τώρα ..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αναμενόμενο για κάποιον που δεν τήρησε την υπογραφή του στα Γιαννιτσά και πίστεψε ότι ξαφνικά έγινε περιζήτητος προπονητής. Πήρε ό,τι ακριβώς του αξίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον ΑΣ τον έχετε ξεπούλησε εσείς οι γιαννιτσωτες χρόνια τόρα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ποιον Α. Σ.?? Υπάρχει Α. Σ.?? Εδώ Τον φτυνουν παιδακια 17 χρονών και θα καθόταν ο Βοταρης;
    Σε λίγο θα την κάνει κ ο Ασλανιδης και μιλάτε για το Βοταρη.. ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και Ποιος είναι ο Βοταρης ρε μάγκα δηλ; Όπου πήγε έναν μήνα δεν έκατσε. Έφυγε σαν κυνηγημένος. Βοηθός του βοηθού ήταν.. Αναμενόμενο ήταν.. ότι δίνεις παίρνεις !

      Διαγραφή
    2. Εγώ ξέρω ότι ό,τι κι αν κάνουν ή δεν κάνουν τα Γιαννιτσά, είτε ποδοσφαιρικά, είτε σε οποιονδήποτε άλλο τομέα, πάντα θα σας πονάνε, γιατί πολύ απλά το κόμπλεξ και η χωριάτικη νοοτροπία είναι η ανίατη ασθένεια από την οποία πάσχετε. Ακόμα κι όταν είχε δύο πολύ καλές χρονιές στο πρωτάθλημα, το 2018 - 2019 και 2019 - 2020, αλλά και πριν λίγα χρόνια, με την Αναγέννηση στη Β' Εθνική, το αιώνιο σύμπλεγμα του χωριάτη κυριαρχούσε πάνω από κάθε λογική. Θα ευχόμουν «περαστικά σας», αλλά όπως γράφω και λίγο παραπάνω, η ανίατη ασθένεια δεν θεραπεύεται ούτε με θαύματα.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365