Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Σύγκρουση ΕΠΟ-Αυγενάκη με θύμα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΠΟ
Οι δηλώσεις του κ.Αυγενάκη σε τηλεοπτικό κανάλι της Κρήτης είχαν αφήσει μια αισιοδοξία, ότι όλη η ιστορία πήγαινε σε εκτόνωση όμως η ΕΠΟ με νεότερη ανακοίνωσή της αντιτάσσεται ολοκληρωτικά κατά του Μητρώου Αθλητικών Σωματείων, σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο.

Μετά από αυτές τις εξελίξεις τα δεδομένα αλλάζουν και πάλι και το μέλλον για έναρξη των πρωταθλημάτων μοιάζει εξαιρετικά αβέβαιο. 

Από μέρα σε ημέρα η κατάσταση αλλάζει θεωρείται σχεδόν βέβαιο ότι την Παρασκευή (30/9), η ΕΠΟ θα αποφασίσει την πλήρη αναστολή όλων των ερασιτεχνικών πρωταθλημάτων η καλύτερα τον θάνατο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.

Δείτε την ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Η ΕΠΟ δεν μπορεί να δεχθεί το Μητρώο επειδή παραβιάζει την Ολιστική Μελέτη, την οποία έχει υπογράψει ο Πρωθυπουργός. Επιπλέον, το Μητρώο αποτελεί ουσιαστικά μια περιττή διαδικασία αδειοδότησης, αφού υπάρχει η Ειδική Αθλητική Αναγνώριση, με την οποία νομιμοποιούνται όλα τα ερασιτεχνικά σωματεία. Το τοπίο είναι ξεκάθαρο: η ΕΠΟ δεν πρόκειται να αποδεχθεί διαδικασίες που παραβιάζουν τόσο το δικό της Καταστατικό, όσο και πολύ περισσότερο τα Καταστατικά των FIFA και UEFA»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365