Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Τίμησαν τον Άγιο Ευστάθιο στον Μεγαπλάτανο - Δόξα και Παλαίμαχοι Εδεσσαϊκού

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι με σκορ 4-1

Για μια ακόμη χρονιά πιστοί στο ραντεβού τους βρέθηκαν συο γήπεδο του Μεγαπλατάνου οι οικοδεσπότες της Δόξας Μεγαπλατάνου και οι Παλαίμαχοι του Εδεσσαϊκού, οι οποίοι στα πλαίσια της τοπικής πανήγυρης έδωσαν φιλικό αγώνα, τιμώντας παράλληλα την γιορτή του ομώνυμου Αγίου Ευσταθίου.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι νικητές αναδείχθηκαν οι γηπεδούχοι με σκορ 4-1.

Σκόρερ:

Στο 24 ο Σεφερίδης με σουτ έγραψε το 1-0.

Στο 29’ ο Μπράντο με πλασέ έγραψε το 2-0.

Στο 51’ ο Σεφερίδης με ατομική προσπάθεια έγραψε το 3-0.

Στο 58’ ο Παπαδόπουλος με σούτ εγραψε το 4-0.

Στο 62’ ο Καραϊσαρίδης από κοντά μείωσε σε 4-1.

Άριστος ο διαιτητής κ. Μιχαηλίδης της Ένωσης Πέλλας, το οποίο οι διοργανωτές ευχαριστούν για την αφιλοκερδή διαιτησία του.

Συνθέσεις:

Δόξα: (Μάκης Δεμίρης)

Καρράς, Μίζογλου, Παυλίδης Δ., Παπαδόπουλος, Παυλίδης Γ., Σεφερίδης, Μπράντο, Μπιτσάκου, Κιουλτζόπουλος, Χρυσίδης, Νασούφης.

Αγωνιπστηκαν και οι Κιουλάφι Μ., Κιουλάφι Γ., Ταουλάν, Ψωμιάδης.

Εδεσσαϊκός: ( Τάκης Τσαντηρίδης)

Σταφύδας, Καραμούτας, Καραϊσαρίδης, Μουταφίδης, Παπανδρέου, Κουκλίδης, Τσαντηρίδης, Θεοδώρου, Τζούρτζος, Παπανικολάου, Παυλίδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365