Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2022

Πάτησε γήπεδο ο Ορφέας (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας

Με όνειρα και συγκρατημένη αισιοδοξία έγινε σήμερα Πέμπτη η πρώτη του Ορφέα Ριζαρίου για την ποδοσφαιρική σεζόν 2022-23 στο καταπράσινο γήπεδο του, παρουσία του ΔΣ, του νέου τεχνικού Πέτρου Τόπκα, ποδοσφαιριστών και φίλων της ομάδας.

Ο προπονητής και οι παίκτες πάτησαν το χορτάρι με όρεξη και σκοπό να είναι έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

Μετά την επιτυχημένη περσινή χρονιά, όπου  ο στόχος της παραμονής επιτεύχθηκε, άπαντες στο στρατόπεδο της ομάδας γνωρίζουν τις δυσκολίες της φετινής σεζόν και θα κάνουν ότι είναι δυνατό για να πετύχουν και φέτος τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από μια καλή πορεία και φυσικά καλό ποδόσφαιρο.

Δείτε την ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας:

«Ξεκινήσαμε σήμερα την προετοιμασία για την φετινή αγωνιστική χρονιά!!! Καλή δημιουργική χρονιά στον προπονητή μας και τους ποδοσφαιριστές Πάντα επιτυχίες παιδιά με ομόνοια, αλληλοσεβασμό και αλληλεγγύη μεταξύ σας και χωρίς τραυματισμούς!!!»







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365