Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2022

Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ - Κινήματος Αλλαγής Πέλλας: Διαφάνεια στην Υγεία

Δελτίο Τύπου

Ο τρόπος διοίκησης των κρατικών δομών υγείας θα έπρεπε κανονικά να είναι εκτός πεδίου κομματικής αντιπαράθεσης.


Το ΠΑΣΟΚ έδωσε αγώνες ώστε ο κρατικός μηχανισμός ως σύνολο να αποβάλει τα ιδεολογικά του χαρακτηριστικά και το κατάφερε με γενναίες μεταρρυθμιστικές τομές, όπως το ΑΣΕΠ και το OpenGov. Δυστυχώς, οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις του τόπου δεν συμμερίζονται την δική μας αγωνία, με αποτέλεσμα οι μεταρρυθμίσεις στον τομέα της αξιοκρατίας να παραμένουν στάσιμες για χρόνια.


Και εμείς ακόμα θα ήμασταν ασυνεπείς, εάν δεν δίναμε βαρύτητα στους πρόσφατους χειρισμούς που αφορούν την προσωρινή τοποθέτηση επιστημονικού υπευθύνου στην Χειρουργική Κλινική του Νοσοκομείου Έδεσσας.


Ζητάμε να παρουσιαστούν στους πολίτες της Πέλλας τα αξιολογικά κριτήρια που οδήγησαν την Διοίκηση του Νοσοκομείου στην επιλογή της.1 σχόλιο:

  1. Ενώ με εσάς ήταν όλα αξιοκρατικά. Οι γλυψιματίες και οι καρεκλάκιδες δεν έχουν χρώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365