Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2022

Αλμωπία: Ανακύκλωση μεταχειρισμένων ενδυμάτων (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου
Ο Δήμος Αλμωπίας συνεχίζει να μετέχει στο πρόγραμμα ανακύκλωσης που αφορά την συλλογή και ανακύκλωση μεταχειρισμένων ενδυμάτων και λοιπών ειδών και για τα έτη 2022 και 2023.

Ηδη η ανταπόκριση των κατοίκων της Αλμωπίας είναι μεγάλη, με τα οφέλη της να είναι πολλαπλά.

Η δημοτική αρχή προχώρησε στην τοποθέτηση τεσσάρων νέων σύγχρονων κάδων στην Αριδαία, στον Εξαπλάτανο και στους Προμάχους.

Η Αντιδήμαρχος Πολυξένη Νάνου σε σύντομη δήλωση της αναφέρει:

"Θέλω να ευχαριστήσω τους δημότες μας για την μεγάλη ανταπόκριση που δείχνουν στο πρόγραμμα ανακύκλωσης μεταχειρισμένων ενδυμάτων και λοιπών ειδών, τοποθετώντας τα ενδύματα και τα παιχνίδια στους συγκεκριμένους κάδους. Με αυτό τον τρόπο βοηθάμε αφενός τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη και δείχνουμε την αλληλεγγύη μας, αφετέρου όμως ενισχύουμε και την περιβαλλοντική ευαισθητοποιήση, με την προστασία τους περιβάλλοντος. Ως Δημοτική αρχή προχωράμε στην τοποθέτηση νέων σύγχρονων κάδων και ζητούμε από τους δημότες μας να συνεχίσουν να ανταποκρίνονται στο πρόγραμμα. Αγαπάμε το περιβάλλον και ενισχύουμε όλους όσους έχουν ανάγκη"


1 σχόλιο:

  1. τα παγκάκια στην κεντρική πλατεία γύρω από την "εξέδρα" έχουν 20 πόντους βρωμιά. Αφήστε τα σακάκια και τις μισές φωτογραφίες στα πάρκα παρακαλώ και καθαρίστε έστω την ΚΕΝΤΡΙΚΗ τσιμεντοπλατεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365