Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Πάτησε γήπεδο η Αναγέννηση Παναγίτσας-Ζέρβης (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο
Με όνειρα και αισιοδοξία πραγματοποιήθηκε η πρώτη της Αναγέννησης Παναγίτσας-Ζέρβης για την ποδοσφαιρική σεζόν 2022-23 στο καταπράσινο γήπεδο της Ζέρβης, παρουσία του ΔΣ, της τεχνικής ηγεσίας, ποδοσφαιριστών και φίλων της ομάδας.

Ο προπονητής και οι παίκτες πάτησαν το χορτάρι με όρεξη και σκοπό να είναι έτοιμοι για τις επίσημες υποχρεώσεις τους στο πρωτάθλημα της Β´Κατηγορίας.

Μετά την αποχή κάποιων ετών το όνειρο έγινε πραγματικότητα και στο στρατόπεδο της ομάδας γνωρίζουν τις δυσκολίες της φετινής σεζόν, αλλά δηλώνουν έτοιμοι να κάνουν ότι είναι δυνατό για να πετύχουν τον στόχο τους, που δεν είναι άλλος από μια καλή πορεία και φυσικά καλό ποδόσφαιρο.
Δείτε την ανάρτηση στην επίσημη σελίδα της ομάδας:
«Πρώτη προπόνηση χθες για την ομάδα μας!
Καλή αρχή παιδιά με υγεία!»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365