Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2022

Δωρεά Απινιδωτή στην Αξό

Ο Φυσιολατρικός Φιλανθρωπικός Αιμοδοτικός Αξού προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση
Δωρεά απινιδωτή στην Αξό από ιδιωτική επιχείρηση, που θα τοποθετηθεί σε σημείο του χωριού για παν ενδεχόμενο.


Ο Φυσιολατρικός Φιλανθρωπικός Αιμοδοτικός Αξού προέβη στην παρακάτω ανακοίνωση ευχαριστώντας τους δωρητές.


Φυσιολατρικός Φιλανθρωπικός Αιμοδοτικός Αξού

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο. Τέτοιες χειρονομίες είναι παράδειγμα προς μίμηση. Το σουπερ μάρκετ Παρασκευά Αικατερίνη-Θωμαΐδης Δημήτρης προσφέρουν στο χωριό έναν Απινιδωτή ο οποίος θα τοποθετηθεί σε σημείο που θα υπάρχει προσβαση όλο το 24ώρο. 


Την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου στο κτίριο του πολιτιστικου  σύλλογου Αξου,θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο πρώτων βοηθειών στίς 4:00Μ.Μ. Για να θυμηθουν όσοι έχουν παρακολουθήσει παλαιότερα σεμινάρια και να μάθουν όσοι επιθυμούν την χρήση του απινιδωτή και γενικά για την παροχή πρωτων βοηθειών. Να ευχαριστήσουμε επίσης και την προϊσταμένη ιατρικών ειδών κ. Βάλια Ασταρτζη( Valia Astartzi ) που είναι παντα δίπλα μάς σέ ότι χρειαζόμαστε, για την συνεισφορά στην αγορά του απινιδωτή και στην οργάνωση του σεμινάριου.

Σας περιμένουμε την Κυριακή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365