Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Το ποδόσφαιρο στην πόλη της Σκύδρας παίρνει και πάλι ζωή (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτό της Χαρούλας Ματεντζόγλου

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η παρθενική εμφάνιση της νεοσύστατης ποδοσφαιρικής ομάδας ΝΠΣ Σκύδρας το απόγευμα της Τετάρτης στον φιλικό φιλανθρωπικό  αγώνα απέναντι στην Κ16 του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια και το ΔΑΚ Σκύδρας πραγματικά πλημμύρισε από κόσμο που και ήθελε να ενισχύσει τον σκοπό του αγώνα αλλά και να γνωρίσει την νέα ομάδα της Σκύδρας.Φυσικα η αντίπαλη ομάδα με το βαρύ όνομα του ΠΑΟΚ ήταν δυνατή επιλογή .Για την ιστορία ο αγώνας έληξε με σκορ 1-5 .Εντυπωσιακή η πολύ προσεγμένη εικόνα του γηπέδου που πραγματικά πλέον αποτελεί πραγματικό στολίδι για την πόλη.Συγχαρητηρια στα νέα παιδιά που έχουν αναλάβει να δώσουν ζωή στο ποδόσφαιρο της πόλης.Αριστη η διοργάνωση δείχνει ότι η ομάδα της ΝΠΣ ΣΚΥΔΡΑΣ θα πρωταγωνιστήσει σίγουρα στα πρωταθλήματα της Πέλλας.

Και φυσικά αξίζει να αναφερθούμε και στο έμψυχο υλικό της ομάδος που αποτελείται από έμπειρους και νέους ταλαντούχους παίκτες της περιοχής οι οποίοι έδειξαν στον αγώνα απέναντι στην Κ 16 του ΠΑΟΚ ότι είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν κάθε αντίπαλο .Η παρουσία των φιλάθλων και η βοήθεια του κόσμου είναι απαραίτητη.

Συγχαρητήρια καλή επιτυχία ΝΠΣ Σκύδρας

Χαρούλα Ματεντζόγλου








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365