Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022

Συνάντηση της Δημάρχου Σκύδρας με τον νέο Διοικητή του Α.Τ. Σκύδρας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου
Η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιάδου συναντήθηκε στο γραφείο της, στο Δημαρχείο, με τον νέο Διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Σκύδρας Δημήτριο Δούμο.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 με την παρουσία των Αντιδημάρχων: Θεμιστοκλή Κρητίδη, Μιχάλη Μέγα, Γιώργου Σταματέλλου, Κυριακής Τσιφλίδου, Ευφροσύνης Κρητίδου, Βασίλη Τσαπτσάκη, του Προέδρου του Ε.Φ.Α.Κ.Π.Π. Στέλιου Σουρουτζίδη, των Δημοτικών Συμβούλων: Ιωάννας Βέργου, Κωνσταντίνου Τερζίδη και του Προέδρου της Σκύδρας Θεόδωρου Αντωνιάδη.

Ο νέος Διοικητής συνεχίζει την υπηρεσία του στο Αστυνομικό Τμήμα Σκύδρας στ΄οποίο υπηρετούσε μέχρι τώρα ως Υποδιοικητής και γνωρίζει άριστα την περιοχή ευθύνης του Α.Τ. Σκύδρας και της διοικητικής περιφέρειας του Δήμου Σκύδρας.

Ο κ. Δούμος στο λίγο διάστημα που ασκεί τα καθήκοντα του Διοικητή έχει προσκληθεί από τη Δήμαρχο κι έχει συμμετάσχει σε δράσεις του Δήμου Σκύδρας και υπήρξαν ανάλογες επαφές. Ωστόσο αυτή τη φορά υπήρξε περισσότερος χρόνος για την εξέταση και συζήτηση θεμάτων που σχετίζονται με τις αρμοδιότητες των φορέων που εκπροσωπούν. 

Στη συνάντηση στην οποία επιβεβαιώθηκε η συνέχιση της άριστης συνεργασίας Δήμου κι Αστυνομίας ολοκληρώθηκε μ΄ αμοιβαίες ευχές για υγεία κι επιτυχία στους σκοπούς των φορέων που υπηρετούν.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365