Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου 2022

Σημαντική ημέρα αύριο για ερασιτεχνικά σωματεία

Μένει να δούμε τι θα γίνει με τα σωματεία και τα μητρώα
Έκτακτη γενική συνέλευση για την ΕΠΟ αύριο, καθώς όπως είναι γνωστό δεν είχε πραγματοποιηθεί στις 16 Σεπτεμβρίου.

Σε ξενοδοχείο της πρωτεύουσας αύριο το πρωί στις 10:00 εάν υπάρχει απαρτία θα γίνει η κρίσιμη συνέλευση.

Μένει να δούμε τι θα γίνει με τα σωματεία και τα μητρώα ένα θέμα που αφορά τα τοπικά πρωταθλήματα αλλά και τη Γ’ Εθνική. Υπάρχουν ομάδες που δεν είχαν ενταχθεί στα χρονικά πλαίσια της ΓΓΑ αλλά και ομάδες που δεν έχουν κανει τις διαδικασίες και δεν μπορούν να συμμετάσχουν στα πρωταθλήματα.

Επίσης ερωτηματικό παραμένει τι θα γίνει με τα σωματεία που έχουν ενταχθεί με καθυστέρηση αλλά και αυτά που προσπαθούν να ολοκληρώσουν εδώ και καιρό τις διαδικασίες έχοντας προβλήματα.

Πιθανόν να γίνει γνωστό εάν θα αποφασιστεί η αναστολή των περισσοτέρων τοπικών ΕΠΣ ή θα έχουμε σέντρα στις αρχές του Οκτωβρίου και πιθανότατα 9-10 Οκτωβρίου στις περισσότερες ενώσεις.

Ακόμη να δούμε και το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σε τι μοίρα βρίσκεται, εάν τελικά οδηγηθούμε σε 6 και όχι 4 ομίλους και εάν η σέντρα του θα γίνει στις 23 Οκτωβρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365