Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022

Η διαμόρφωση των Κατηγοριών στην ΕΠΣ Πέλλας

Η διαμόρφωση των Κατηγοριών στην ΕΠΣ Πέλλας

Πριν από λίγο έγινε η κλήρωση του Κυπέλλου και των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Πέλλας,, με την Α1 και την Α’ Κατηγορία να διεξάγονται σε έναν όμιλο και την Β’ Κατηγορία να διεξάγεται σε δύο ομίλους.


Α1 Κατηγορία ένας όμιλος 15 σωματεία 


Α’ Κατηγορία ένας όμιλος 13 σωματεία


Β´Κατηγορία 14 σωματεία 

Δύο όμιλοι των 7 ομάδων!!!

4 σχόλια:

  1. Κάντε και την β έναν όμιλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πώς γίνεται στην α1 με 15 ομάδες ένας όμιλος στην α1 κατηγορία με 13 ομάδες πάλι έναν όμιλο και στην β κατηγορία με 14 ομάδες δύο ομίλους πώς τα καταφέρνουν εκεί πέρα στην επσ δεν μπορώ να καταλάβω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ότι να ναι πώς γίνεται στην Α1 με 15 ομάδες να κάνουν έναν όμιλο στην Α με 13 ομάδες πάλι έναν όμιλο και στην β με 14 ομάδες δύο μύλους εκεί στην ΕΠΣ μήπως δεν ξέρετε τι σας γίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βάλτε και την β έναν όμιλο να παίξουν μπάλα τα παιδιά και μετά τα Χριστούγεννα... Απλά πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365