Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Δώστε έναν σύγχρονο χαρακτήρα στο σπίτι σας

Δώστε έναν σύγχρονο χαρακτήρα στο σπίτι σας
Ο καλύτερος τρόπος για να ανανεώσετε το σπίτι σας είναι να του δώσετε έναν σύγχρονο χαρακτήρα. Μπορείτε να το κάνετε αυτό προσθέτοντας μερικά νέα έπιπλα ή διακοσμητικά ή απλά βάφοντας τους τοίχους.


Η διακόσμηση είναι πολύ διασκεδαστική, αλλά μπορεί επίσης να είναι λίγο και λίγο κουραστική καθώς οι επιλογές που έχει κανείς είναι άπειρες τόσο σε φυσικά όσο και ηλεκτρονικά καταστήματα. Θέλετε το σπίτι σας να δείχνει υπέροχο και να αντανακλά την προσωπικότητά σας, αλλά ίσως δεν ξέρετε από πού να ξεκινήσετε.


Μπορείτε να δώσετε στο σπίτι σας έναν μοντέρνο χαρακτήρα με μικρές αλλαγές και προσθήκες. Ακολουθούν μερικές ιδέες για το πώς μπορείτε να ανανεώσετε το σπίτι σας με μερικές απλές αναβαθμίσεις.


1. Πρώτα απ' όλα - αν έχετε πάρα πολλά πράγματα στο σπίτι σας, πρέπει να απαλλαγείτε από κάποια από αυτά. Ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε είναι να οργανωθείτε. Βεβαιωθείτε ότι όλα έχουν τη θέση τους, ώστε να ξέρετε πού θα βρείτε τα πράγματα όταν τα χρειάζεστε. Κρατήστε μόνο τα πράγματα που είναι χρήσιμα, όμορφα ή συναισθηματικά και δοκιμάστε να πουλήσετε τα υπόλοιπα μέσω ιστότοπων. Είναι επίσης χρήσιμο να παρακολουθείτε τι έχετε πουλήσει, ώστε να μην καταλήξετε ξανά με διπλά αντικείμενα στο μέλλον.


Μην ξεχνάτε πως διακοσμητικά αντικείμενα όπως τα φωτιστικά μπορούν σύντομα να έρθουν ξανά στη μόδα ή ακόμα καλύτερα να τα μετατρέψετε όπως εσείς θέλετε. Τα φωτιστικά μπορούν να αναδείξουν τη συνολική εμφάνιση και αίσθηση ενός δωματίου, οπότε αξίζει να τα αντικαταστήσετε  αν είναι ξεπερασμένα ή κατεστραμμένα με οποιονδήποτε τρόπο. Αν θέλετε μια πιο μοντέρνα εμφάνιση, σκεφτείτε να αντικαταστήσετε τους παλιομοδίτικους πολυελαίους με κομψά κρεμαστά φωτιστικά ή ανεμιστήρες οροφής με λαμπτήρες LED. 


2. Προσθέστε φυτά και λουλούδια σε όλο το σπίτι σας. Τα φυτά προσθέτουν χρώμα και υφή, γεγονός που τα καθιστά ιδιαίτερα χρήσιμα όταν διακοσμείτε μινιμαλιστικούς χώρους ή δωμάτια με λίγα έπιπλα (όπως οι κουζίνες). Μπορείτε επίσης να προσθέσετε πρασινάδα πάνω σε ντουλάπια ή άλλες επιφάνειες για να σπάσετε όλο αυτό το λευκό χώρο και να κάνετε τα πράγματα να φαίνονται πιο ζωντανά.


3. Προσθέστε πίνακες ή καμβάδες και καθρέφτες για να σπάσετε τη μονοτονία των τοίχων ή να καλύψετε ατέλειες στο βάψιμο. Κρεμάστε κορνιζαρισμένες φωτογραφίες, καθρέφτες και έργα τέχνης πάνω από τους κενούς χώρους στους τοίχους σας διακοσμώντας κομψά τον χώρο σας!


4. Βάψτε έναν τοίχο με έμφαση - δηλαδή με ιδιαίτερο χρώμα ή σχέδια. Για να δημιουργήσετε μεγαλύτερο οπτικό ενδιαφέρον, βάψτε έναν τοίχο σε ένα έντονο χρώμα - όπως το κόκκινο ή το μπλε - αντί να βάψετε ολόκληρο το δωμάτιο σε ένα χρώμα.


Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη σας τον προϋπολογισμό όταν ανανεώνετε το σπίτι σας, αλλά μην ανησυχείτε υπερβολικά γι' αυτό. Δεν χρειάζεται να είναι ακριβό- πρέπει απλώς να σας κάνει ευτυχισμένους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365