Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Αγιασμός και ξεκίνημα ο Αριστοτέλης Σκύδρας (ΦΩΤΟ)

Δείτε τις φωτο

Έγινε σήμερα στο κλειστό γυμναστήριο των Καλυβίων, ο αγιασμός της νέας χρονιάς, για την ομάδα βόλεϊ του Αριστοτέλη Σκύδρας.

Θυμίζουμε ότι η ομάδα του Αριστοτέλη, κέρδισε φέτος την άνοδο της στην Α1 κατηγορία και θα δώσει την " μάχη" απέναντι σε ομάδες που χρόνια τώρα πρωταγωνιστούν στην ελίτ του βόλεϊ.

Παρόντες ήταν η Δήμαρχος Σκύδρας Κατερίνα Ιγνατιαδου και όλοι οι συνεργάτες της στον Δήμο.

Η κ. Ιγνατιαδου, στην σύντομη ομιλία της, αφού ευχήθηκε στην ομάδα καλή επιτυχία στις νέες υποχρεώσεις της, αναφέρθηκε στα όσα έχουν γίνει,στο κλειστό γυμναστήριο των Καλυβίων, προκειμένου να υπάρχει άψογη εξυπηρέτηση για την ομάδα και τους αγώνες που θα δώσει.

Πρέπει να τονιστεί, ότι απαιτούνται εργασίες στο κλειστό γυμναστήριο της Σκύδρας, προκειμένου η ομάδα να αγωνίζεται στην φυσική της έδρα.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365