Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2022

Διαζύγιο με προπονητή στην Β’ Κατηγορία

Δείτε την ανακοίνωση

Το τέλος της συνεργασίας με τον προπονητή Αλέξανδρο Κουτσάκη ανακοίνωσε ο ΝΠΣ Σκύδρα, λίγο πριν ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις σε κύπελλο και πρωτάθλημα.

Δείτε την ανακοίνωση:

«Ανακοινώνουμε την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Αλέξανδρο Κουτσάκη. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε κάθε προσωπική και επαγγελματική επιτυχία στο μέλλον.»

9 σχόλια:

  1. Λυπάμαι που θα το πω, οπότε έχουμε δημοτικές εκλογές, στην Σκύδρα, φτιάχνουμε ομάδα, είναι κρίμα όμως γιατί όλη η αγορά της πόλης στηρίζει αυτήν την προσπάθεια που κάνουν κάποια παιδιά με πολλή φιλότιμο και μεράκι, αλλά και πάλι κάποιοι γνωστοί άγνωστοι θα εκμεταλευτουν την όλη κατάσταση, είδη έχουν αρχίσει με υπόγειο τρόπο την πολιτικοποιηση της ομάδας.
    Και μην μου πείτε πως δεν το έχετε καταλάβει, ρίξτε μία ματιά στον Αριστοτέλη .χα χα χα χα, είμαστε για γέλια, ο κύριος της κυρίας τους τα βρόντηξε, καλά που στήριξε πάλι η αγορά, αλλιώς παπαλα Α1 ,και έρχομαι να ρωτήσω γιατί τόσα πολλά πέρσι και φέτος αντέ για....
    Είναι πολύ απλά τα πράγματα, εκεί κάναμε την λεζάντα μας,τσιμπησαμε όποιον σήκωνε μπαιρακι, τώρα σειρά το ποδόσφαιρο, και μάλιστα δύο ομάδες, ο Θεός του πολέμου, και το τρένο του βερτικοπ...
    Αντέ τώρα να δούμε οι μηχανοδηγοι με ποιο τρόπο θα κρατήσουν το τρένο στις ραγιες, μακάρι να το καταφέρουν τα παιδιά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε μια ανακοίνωση λύσης συνεργασίας του συγκεκριμένου προπονητή με τον ΝΠΣ Σκύδρα, το υπονοούμενο στο σχόλιο σου για τον Α.Σ. Άρη Προφήτη Ηλία είναι προφανώς εκτός θέματος …
      Κύριε ανώνυμε … είσαι ένα τίποτα που με κακοπροαίρετα σχόλια προσπαθείς να αφήσεις λανθασμένες εντυπώσεις και εκτιμήσεις για πρόσωπα και καταστάσεις !!!

      Διαγραφή
  2. Θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για ότι αναφέρεις αρκεί να γράψεις το όνομα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρω αυτό ενοχλεί, δεν σας το κρύβω και εμένα το ίδκιο, και μιλάω στον πληθυντικό, γιατί με ρωτάτε δύο σύγχρονος, απλά για να σας βάλω στο πνεύμα, [ και Ξέρω πόσο καλοπροαιρετα ρωτάτε, ] κάποια πράγματα δεν μπορεί να μην τα βλέπετε, π.χ . Φ., Θ.., Γ.. , μέχρι και ο υπάλληλος τον [.......] δυστυχώς αυτή είναι η αλήθεια, και αν θέλετε κλείστε μου ένα ραντεβού να σας το κάνω ποιο λιανα, οι μόνες ομάδες που δεν θα νιώσουν το πολιτικό γίγνεσθαι, Βαγγενα, Νίκη, Δόξα..

      Διαγραφή
    2. Αν γραψει το ονομά του ...... κανεις δεν θα χρειαστει να σχολιασει τιποτα , αρκει για να ταλαβουμε που αποσκοπει ο ποιητης

      Διαγραφή
  3. Πολιτικοποίηση της ομάδας ;;;;;; Μπορείς να μας το εξηγήσεις ; Γιατί εμείς δεν γνωρίζουμε και πολλά πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εμείς το θελουμε το ραντεβού για να μας το κάνετε πιο λιανά όπως αναφέρετε. Πες μας μέρος και ώρα. Μιλάς γενικά και αόριστα υπονοείς πράγματα και δεν καταλαβαίνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΙΛΑΣ ΑΝΩΝΥΜΑ.... ΚΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΚΡΙΣΜΑ Ο ΛΟΓΟΣ ΕΝΟΣ ΕΥΥΠΟΛΗΠΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1.17 τα λες εξω και τα γραφεις και εδω ... γραψε το ονομά σου να γελασουμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365