Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Νέα μεταγραφική ενίσχυση ο Εθνικός Γιαννιτσών

Δείτε την ανακοίνωση των κυανολεύκων

Μια ακόμη σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για τον Εθνικό Γιαννιτσών, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Πέτρου Χατζηπαρασίδη και πρόσθεσε στο ρόστερ του, έναν πολυσύνθετο παίκτη που αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις.

Ο δυναμικό άσος αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Δόξα Μελισσίου και παλιότερα σε Μ. Αλέξανδρο Ν. Πέλλας και Κ20 Αναγέννηση Γιαννιτσών.


Δείτε την ανακοίνωση των κυανολεύκων:

«Το ΔΣ του ΑΣ Εθνικος Γιαννιτσων καλωσορίζει τον Πέτρο Χατζηπαρασίδη και του ευχόμαστε καλή σεζόν με υγεία.

Προηγούμενος σύλλογος η Δόξα Μελισσίου»

4 σχόλια:

  1. Το καλύτερο αμυντικό χάφ του πρωταθλήματος! Τους έχετε διώξει όλους από το Μελίσσι. Κάτι λάθος γίνεται εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει σάλιο μάλλον.. Με παιδάκια δεν κρατιέται Α1. Πληροφορίες λένε ότι θα φύγουν και άλλοι...

      Διαγραφή
  2. Εννοείτε 9:10 χαιρόμαστε στο τσαλι με όλες τος μεταγραφές και την ομάδα. Θέλω και εσυ να είσαι χαρούμενος σαν εμάς στο τσαλι .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365