Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Survivor: Εκβιάζουν πρώην παίκτρια με βίντεο προσωπικών της στιγμών - Της ζήτησαν 50.000 ευρώ

Της ζήτησαν 50.000 ευρώ

Πρώην παίκτρια του «Survivor» έπεσε θύμα χάκερ και διέρρευσαν στο διαδίκτυο υλικό ερωτικού περιεχομένου.

Όλα δείχνουν πως πρόκειται για υλικό ερωτικού περιεχομένου, το οποίο υπήρχε στο κινητό της τηλέφωνο, αλλά οι επιτήδειοι φαίνεται πως απέκτησαν πρόσβαση σε αυτό και δημοσιοποίησαν τα αρχεία.


Ακόμη, όπως έδειξαν στην εκπομπή «Super Κατερίνα», η ίδια δέχτηκε μήνυμα από ένα άγνωστο προφίλ, το οποίο έγραφε ότι έχουν στη διάθεσή τους το ροζ βίντεο με τον σύντροφό της, ζητώντας της 50.000 ευρώ. Η γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό, εξήγησε ότι δεν διαθέτει αυτό το ποσό.


Στη συνέχεια της ζήτησαν 5.000 ευρώ και έστειλαν το βίντεο σε μέλη της οικογένειάς της.


«Ανεβάζω αυτή τη φωτογραφία όχι γιατί έχω όρεξη να ασχοληθώ ούτε για να πάρω like ούτε για τίποτα. Ο μόνος λόγος που το κάνω είναι να πω μέσω αυτού ότι κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μου παραβιάζει την προσωπική μου ζωή με το έτσι θέλω» φέρεται να έγραψε η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης στα social media.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365