Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2022

Dyslexia Centers στην Έδεσσα - Η Εργοθεραπεία δίνει λύση


Στα Dyslexia Centers, οι έμπειροι συνεργάτες μας εφαρμόζουν τεχνικές και παρεμβάσεις εργοθεραπείας προσχολικής και σχολικής ηλικίας. 


Μέσω των εξατομικευμένων και ομαδικών προγραμμάτων, που εφαρμόζονται στα κέντρα μας, το παιδί ενισχύει δεξιότητες που αφορούν τη λεπτή και την αδρή κινητικότητά του καθώς και την αυτοεξυπηρέτησή του.


Μπείτε στο site μας: www.dyslexiacenters.gr


Βρείτε μας στο Facebook: Dyslexia Centers Έδεσσα


Βρείτε μας στο Instagram: Dyslexia Edessa


Κάλεσέ μας για πληροφορίες ➜  2381020360

Έδεσσα - Δημοκρατίας 30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365