Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023

Αλμωπός: Θα ζητήσει αναβολή για τουλάχιστον δύο αγωνιστικές με σκοπό να μπορέσει να στελεχώσει το ρόστερ

Δείτε την ανακοίνωση του Αλμωπού με αφορμή την απόφαση της έφεσης

Στην επιτροπή Εφέσεων προσέφυγε η ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ για να ανατρέψει την απόφαση της αθλητικής δικαστού για αποκλεισμό του από το πρωτάθλημα της Superleague 2. 


Αυτή εκδικάστηκε στην ΕΠΟ και η απόφαση έγινε γνωστή σήμερα, τις πρωινές ώρες,  με την ομάδα του Αλμωπού, η οποία εκπροσωπήθηκε από τον νομικό Χάρη Γρηγορίου, να κερδίζει την έφεση και να συμμετέχει κανονικά στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague 2.

Πιο συγκεκριμένα, η απόφαση: 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΦΕΣΕΩΝ


Αριθμός απόφασης 62/2023

Δικάζει με την εκκαλούσα παρούσα.


Δέχεται τυπικά και κατ’ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΛΟΥΤΡΑ ΠΟΖΑΡ κατά της υπ’αρ. 201/2023 απόφασης του ΠΜΠΟ SL2.

Εξαφανίζει την υπ’αρ. 201/2023 απόφαση της ΠΜΠΟ SL2.


Απαλλάσσει την εκκαλούσα από την ποινή αποκλεισμού από το πρωτάθλημα της SL2.

Κρίθηκε, αποφασίστηκε στις 21-09-2023 και δημοσιεύθηκε στην Αθήνα στις 22-09-2023.


Η ΠΑΕ θα ζητήσει αναβολή για τουλάχιστον δύο αγωνιστικές με σκοπό να μπορέσει να στελεχώσει το ρόστερ της και να είναι πανέτοιμη στις υποχρεώσεις της απέναντι στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας. 

4 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Θα κατέβει κανονικά θα πάρει παίκτες τι γίνετε?

      Διαγραφή
    2. Θα πάρουν παίκτες τι γίνετε?θα κατέβουν κανονικά η πάλι τα ίδια?

      Διαγραφή
  2. Όντως ο Αλμωπος όπως φενετε έχει πρόβλημα στη στελέχωση του ροστερ, αλλά από ότι διαβάζω παρόμοια προβλήματα έχουν οι περισσότερες ομάδες της κατηγορίας πλην ελαχιστων εξερεσεων ( λογικά ΑΕΛ & Λειβαδεια θα είναι συγουρα ένα σκαλί πιο πάνω), Αλλα δεν θεωρώ απίθανο να τερματισουμε πάνω από 5 η 6 ομάδες.
    Υπενθυμίζω ότι φέτος υποβιβαζονται κανονικά ΠΑΟΚ ΙΙ & ΑΕΚ ΙΙ.
    Αυτό από μόνο του θα φέρει σωστές και δικαιες ισορροπίες στη βαθμολογία.
    Πάμε Αλμωψ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365