Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023

Dyslexia Centers στην Έδεσσα - Μέθοδος Παυλίδη - 𝗣𝗮𝘃𝗹𝗶𝗱𝗶𝘀 𝗠𝗲𝘁𝗵𝗼𝗱

Μέθοδος Παυλίδη - 𝗣𝗮𝘃𝗹𝗶𝗱𝗶𝘀 𝗠𝗲𝘁𝗵𝗼𝗱

Μέθοδος Παυλίδη - 𝗣𝗮𝘃𝗹𝗶𝗱𝗶𝘀 𝗠𝗲𝘁𝗵𝗼𝗱

Aναπτύχθηκε από τον Εφευρέτη-Καθηγητή κ. Παυλίδη, μετά από πολύχρονες διεθνείς πανεπιστημιακές έρευνες και κλινική εμπειρία >44 ετών, σε γνωστά πανεπιστήμια της Αγγλίας, Ελλάδας και ΗΠΑ. 

Περιλαμβάνει εξειδικευμένες ασκήσεις, οι οποίες προσαρμόζονται διαρκώς στο μαθησιακό επίπεδο του κάθε μαθητή και συνδυάζονται με την απαιτούμενη ψυχο-κοινωνική υποστήριξη και Βιοανάδραση-Biofeedback.

Εφαρμόζεται   μέσω   H/Y,   Multimedia   και TABLET,  αποκλειστικά   στα   𝗗𝘆𝘀𝗹𝗲𝘅𝗶𝗮 𝗖𝗲𝗻𝘁𝗲𝗿𝘀 - 𝗣𝗮𝘃𝗹𝗶𝗱𝗶𝘀 𝗠𝗲𝘁𝗵𝗼𝗱,  από τους πλήρως εκπαιδευμένους ψυχολόγους   και  ειδικούς παιδαγωγούς μας.

Η αποτελεσματικότητα της Μεθόδου Παυλίδη αποδείχθηκε ότι είναι 6 ως 8 φορές αποτελεσματικότερη από τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται στα Ελληνικά σχολεία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα πολυετών διεθνών ερευνών γνωστών πανεπιστημίων της Αγγλίας και των ΗΠΑ.

Μπείτε στο site μας: www.dyslexiacenters.gr


Βρείτε μας στο Facebook: Dyslexia Centers Έδεσσα


Βρείτε μας στο Instagram: Dyslexia Edessa


Βρείτε μας στο TikTok: dyslexia centers pavlidis method


Κάλεσέ μας για πληροφορίες ➜  2381020360

Έδεσσα - Δημοκρατίας 30

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365