Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022

Προσεχώς food pass 300 ευρώ - Έκπληξη και με νέα επιταγή ακρίβειας στα «σκαριά»

Η ανάπτυξη 7,7% το γ' τρίμηνο έφερε ταυτόχρονα και αύξηση των εσόδων του κρατικού ταμείου

Εκπλήξεις αναμένονται να ανακοινωθούν από τα χείλη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΔΕΘ, κατά την διάρκεια της ομιλίας του. Το σενάριο που περιλαμβάνει και food pass 300 ευρώ και επιταγή ακρίβειας.


Η ανάπτυξη 7,7% το γ' τρίμηνο έφερε ταυτόχρονα και αύξηση των εσόδων του κρατικού ταμείου γεγονός που με τη σειρά του θα έχει αντίκτυπο και στις ανακοινώσεις με τα μέτρα που αναμένεται να ανακοινωθούν. 


Ένα από τα μέτρα που φαίνεται να έχουν ήδη «κλειδώσει» είναι το food pass, εφάπαξ επίδομα τροφίμων που υπολογίζεται στα 300 ευρώ, στο πλαίσιο της ενίσχυσης των ευάλωτων πολιτών.


Ταυτόχρονα όμως, είναι πιθανό το food pass να μην συνδέθει με την επιταγή ακρίβειας. Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες, ένα σενάριο που εξετάζεται είναι να δοθεί και επιταγή ακρίβειας στους πιο ευάλωτους και food pass ύψους 300 ευρώ για ψώνια από το σούπερ μάρκετ τις επόμενες εβδομάδες.


Ακόμη μεγαλύτερη κίνηση θα γίνει στη στεγαστική πολιτική, η οποία αφού ξεπεράστηκαν ορισμένα προβλήματα θα επεκταθεί σε νέους και άνω των 29 ετών, με διάφορα επιδόματα, φθηνά ενοίκια και δυνατότητα ανακαίνισης κατοικιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365