Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

GNTM: To τρανς μοντέλο από τα Γιαννιτσά που προβλημάτισε τους κριτές (ΒΙΝΤΕΟ)

Παρόλα αυτά πέρασε στην επόμενη φάση με τρία «ναι» - Δείτε το βίντεο με την οντισιόν

Μετά την Έβελυν, ένα ακόμα τρανς μοντέλο δοκίμασε την τύχη του στις οντισιόν του GNTM.


Στο τέταρτο επεισόδιο του διαγωνισμού μόδας που παρακολούθησαν οι τηλεθεατές το βράδυ της Τρίτης, εμφανίστηκε η Ελένη από τα Γιαννιτσά που μένει στη Θεσσαλονίκη. 


H Ελένη είναι 19 ετών και ασχολείται επαγγελματικά με το make up. Aν και οι κριτές ενθουσιάστηκαν με την προσωπικότητά της, προβληματίστηκαν με το αν θα τη βοηθήσει η συμμετοχή της στο GNTM, καθώς όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά, είναι ήδη περσόνα .


Παρόλα αυτά το τρανς μοντέλο πέρασε στην επόμενη φάση με τρία «ναι» και ένα «όχι» από τον Τάσο Σοφρωνίου, ο οποίος δικαιολόγησε την απόφασή του αναφέροντας «ξέρεις τι είσαι, οπότε εμείς δεν ξέρουμε αν μπορούμε να βοηθήσουμε».


Δείτε την οντισιόν της Ελένης





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365