Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2022

Από την U20 του Αλμωπού στην ομάδα ΙΕΚ ΔΕΛΤA

Από την U20 του Αλμωπού στην ομάδα ΙΕΚ ΔΕΛΤA

Στο ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ομάδα που μετέχει στις αθλητικές εκδηλώσεις της ΕΠΣ Μακεδονίας, θα αγωνίζεται νεαρός ταλαντούχος ποδοσφαιριστής με καταγωγή από την Καρυώτισσα, συγκεκριμένα στην δεξιά πλευρά της αμυντικής γραμμής της ομάδας της Θεσσαλονίκης, θα αγωνίζεται πλέον ο 17χρονος Γιάννης Ειρηνάκης, γιός του παλιού ποδοσφαιριστή Γιώργου Ειρηνάκη, μετά την επιτυχημένη περσινή παρουσία του στην Κ20 της ΠΑΕ Αλμωπός Αριδαίας.

Ο νεαρός άσος που είχε ξεκινήσει την καριέρα του από τις ακαδημίες της ΑΕΚ Καρυώτισσας, ήταν στέλεχος της Μικτής ομάδας της ΕΠΣ Πέλλας και διακρίνεται για το δυναμικό του παιχνίδι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365