Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλμωπός - Λαμία 0 - 2 / Αποκλεισμός για τον Αλμωπό - Όλα τα αποτελέσματα

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365

Μετά από καλό παιχνίδι στο Δημοτικό Στάδιο Γιαννιτσών ο ΠΑΣ Λαμία επικράτησε με σκορ 0-2 του τυπικά γηπεδούχου Αλμωπού Αριδαίας και πήρε την πρόκριση για την επόμενη 6η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.


Στο πρώτο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πίεσαν ψηλά και έψαξαν ένα γρήγορο τέρμα, το οποίο ήρθε στα μισά του πρωτου σαρανταπενταλέπτου.

Από εκεί και μετά ο ρυθμός έπεσε ο Αλμωπός προσπάθησε και κατάφερε να αντιδράσει, όταν με την λήξη του ημιχρόνου έφτασε στο γκολ με τον Γιουκούδη, το οποίο ακυρώθηκε μέσα σε έντονες διαμαρτυρίες ως οφσάιντ.

Στην επανάληψη ο Αλμωπός μπήκε δυνατά και πίεσε ψάχνοντας την ισοφάριση, αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να φτάσουν στο δεύτερο τέρμα, που τους έδωσε άλλον αέρα για το υπόλοιπο του παιχνιδιού, όπου με καλή διαχείρηση κράτησαν το προβάδισμα και πήραν την πρόκριση, παρά τις απέλπιδες προσπάθειες των τυπικά γηπεδούχων για κάτι καλό, σε όλο το παιχνίδι.


Φάσεις και γκολ:

Στο 11’ ευκαιρία για τη Λαμία, που απείλησε με κεφαλιά του Τζανετόπουλου, που πέρασε μόλις άουτ.

Στο 25’ οι φιλοξενούμενοι πήραν κεφάλι στο σκορ με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Προβυδάκη, που αιφνιδίασε τον Ντόμιτς και έγραψε το 0-1 για την ομάδα της Φθιώτιδας.

Στο 38΄ο Αλμωπός προσπάθησε και έφτασε σε θέση βολής, όμως η ενέργεια των επιθετικών των γηπεδούχων σταμάτησε από παρέμβαση του Αργεντινού στόπερ της Λαμίας, Όλιβερ Μπενίτεζ.

Στο 45’ οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σκοράρουν με τον Γιουκούδη, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε μέσα σε διαμαρτυρίες των παικτών και των φίλων του Αλμωπού.

Στο 60’ οι φιλοξενούμενοι ζευγάρωσαν τα τέρματα τους με τον Μαρμεντίνι, που με γωνιακό σουτ, έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του ΠΑΣ Λαμία.


Διαιτητές ήταν οι κ.κ Τσακαλίδης, 

Σακκάς (Θεσσαλίας), Νίκζας (Λάρισας)

4ος: Μαλούτας (Ημαθίας)

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας: (Γιώργος Τυριακίδης): Dokic, Παρασκευάς, Σέχου, Τσιμπούκας, Γιαλαμούδης, (71’ Μανωλάκης), Έππας, (66’ Κέρθι), Πέλκας, (82’ Ασλαμπάλογλου), Κολλαράς, Πόποβιτς, (66’ Παπαδόπουλος), Γιουκούδης, (82’ Τσιπούρας), Πέττας.


ΠΑΣ Λαμία: (Τζιανλούκα Φέστα): Γκαραβέλης, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Τζανετόπουλος, Νούνιεζ, (82’ Καραμάνος), Σλίβκα, (71’ Μανούσος), Μαρμεντίνι, (82’ Μπάμπης), Μπενίτεζ, Ασκόφσκι, Ρόμανιτς, (82’ Τσούκαλος), Γιακουμάκης.


Κύπελλο Ελλάδας αποτελέσματα και αυριανά παιχνίδια της 5ης φάσης

Σε τρεις δόσεις πραγματοποιείται η 5η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με τα παρακάτω αποτελέσματα.


Τρίτη 18 Οκτωβρίου

ΝΠΣ Βόλος - Ιωνικός 4-0


Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 

ΑΕΛ - Λεβαδειακός 1-2 

Καλαμάτα - Παναιτωλικός 2-2 κ.α & παράταση 4-3 πέναλτι

ΓΣ Καλλιθέα - ΝΠΣ Βέροια 1-0

Πανσερραϊκός - Παναχαϊκή 2-2 κ.α 5-2 παράταση

Αλμωπός Αριδαίας - ΠΑΣ Λαμία 0-2 

Αστέρας – Ατρόμητος 18:00


Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 

Κηφισιά - ΟΦΗ

Άγιος Νικόλαος - Αλμυρός

Ιωνικός Διαβατών - Απόλλων Παραλιμνίου

Πανελευσινιακός - Απόλλων Πόντου

ΑΕΚ - ΠΑΣ Γιάννινα


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Καραγιαννίδη για το Aridaia365:












































































































4 σχόλια:

  1. το γκολ του Αλμωπού γιατί ακυρώθηκε τελικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν συνεχίσει ετσι και με αυτο το κέντρο που παρουσίασε και τα μπακ χάφ ο στόχος θα απλοποιηθεί …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. στην Αριδαία δεν θα έχανε ο Αλμωπός !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365