Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Μ. Αλέξανδρος Όρμας - Ακρίτας Σωσάνδρας 0 - 5 / Εμφατικό τρίποντο ο Ακρίτας

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Αθανασιάδη για το Aridaia365

Σε περίπατο εξελίχθηκε  για τον Ακρίτα Σωσάνδρας η αναμέτρηση στην Όρμα, καθώς επικράτησε εύκολα με σκορ 0-5 του ανέτοιμου Μέγα Αλέξανδρου.

Το παιχνίδι ήταν μονόλογος των φιλοξενουμένων που κυριάρχησαν σε όλο το εννενηντάλεπτο και έδειξαν να ξεπερνούν το σοκ της πρεμιέρας, με τους γηπεδούχους να μην μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό της αναμέτρησης και μοιραία να υποστούν την βαριά ήττα.

Σκόρερ των νικητών ήταν οι Κουτρούμπαλος 11’, Μποζίνης πέναλτι 43’, Καραγιαννίδης 47’, Χαλκίδης 55’ και Σαπουντζής 82’.

Αποβολή Χαλκίδης 61’ των φιλοξενουμένων.

Άριστοι ήταν οι διαιτητές κ.κ Αργυρός, Αδραμάνης, Σιώνη.

Συνθέσεις:

Μ. Αλέξανδρος:(Γιώργος Κορέλας)

Ζλατάνης, Γώγος, Μποζίνης, Νούσης Χ., Αβραμίδης, Μπίτσας, Μάρκου Μ. Νάνος, (80’ Νούσης Ε.), Σαββίδης, Μπαγκής, (84’ Ζαχαριάδης), Σούπης, (70’ Παναγιωτίδης).


Ακρίτας:(Γιώργος Μπογδάνης)

Καραϊσαρίδης,(70’ Παρτσανάκης Π.), Τσόρμπας, Χρηστίδης, (70’ Λαζαρίδης), Κοντακτσής, Κουτρούμπαλος, (65’ Σαπουντζής), Ντόγκαρης, Χαλκίδης, Πέικος, Καραγιαννίδης, (65’ Κουντουράς), Παρτσανάκης Ε., (46’ Ζουμπουλίδης),  Μποζίνης.


Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Γιώργου Αθανασιάδη για το Aridaia365:























































































1 σχόλιο:

  1. Εκεί στην Όρμα,τώρα με τα Γιαννιτσα,για καλό και για κακό να πάρετε και κάνα μεγάλο χαραρι,γιατί η ντουζίνα θα είναι πολύ μεγάλη και πολύ βαριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365