Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας: 1ος Ορεινός αγώνα τρεξίματος 1ο ΠΙΝΟΒΟ TRAIL "ΜΑΥΡΟΣ ΒΡΑΧΟΣ"

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ο Σ.Δ.Υ.Αλμωπίας, με μεγάλη μας  χαρά, προκηρύσσουμε την διεξαγωγή του 1ου Ορεινού αγώνα τρεξίματος, με την ονομασία: 1ο ΠΙΝΟΒΟ TRAIL "ΜΑΥΡΟΣ ΒΡΑΧΟΣ" την Κυριακή 14 του Μάη, με 2 επιμέρους διαδρομές.

-Την διαδρομή των 27χλμ. με 1700μ. υψομετρικά και

-Την διαδρομή των 13χλμ. με 750μ. υψομετρικά!!

 Αφετηρία και Τερματισμός η πλατεία του γραφικού χωριού Αετοχωρίου, στην Ανατολική Αλμωπία, στους πρόποδες του Πινόβου, στα 680 μέτρα υψόμετρο!!

Το Πίνοβο βρίσκεται στα βόρεια του νομού Πέλλας, στο Δήμο Αλμωπίας. Συνδέεται στα δυτικά με τον Βόρα, ανατολικά με την Τζένα και νότια με το Πάικο. Η ψηλότερη κορυφή του Πινόβου, η Κορφούλα έχει υψόμετρο 2.156 μέτρα, με δεύτερη ψηλότερη το Βίσογκραντ με 2.150 μέτρα.

Σκοπός μας, η προώθηση του αθλητισμού και η ανάδειξη της φυσικής ομορφιάς του βουνού μας, του οποίου, το πυκνό δάσος οξιάς και πεύκου φτάνει ως τα 1800 μέτρα, ενώ από εκεί και πάνω κυριαρχεί η αλπική βλάστηση!!

Στο σύνδεσμο που ακολουθεί, μπορείτε να έρθετε σε μια πρώτη επαφή με το βουνό και τις ομορφιές του:

https://hikingexperience.gr/pinovo/

Η Αναλυτική Προκήρυξη, με όλες τις λεπτομέρειες, θα δημοσιευθεί το επόμενο διάστημα!!

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365