Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Ενίσχυση από Α1 για τον ΑΣ Σεβαστιανά 2018

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση

Την απόκτηση του πολύπειρου αμυντικού Θάνου Σαββίδη ανακοίνωσε ο ΑΣ Σεβαστιανά 2018, λίγο πριν εκπνεύσει η θερινή μεταγραφική περίοδος, προσθέτοντας στο ρόστερ της έναν αξιόλογο ποδοσφαιριστή.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των νεοφώτιστων στην Α’ Κατηγορία, αγωνιζόταν επι σειρά ετών στην Α1 με τα χρώματα της Δόξα Μανδάλου.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση:

«Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνουμε την ένταξη του ποδοσφαιριστή Θανάση Σαββίδη στο δυναμικό της ομάδας.


Αποτελεί έναν πολύ έμπειρο ποδοσφαιριστή με εξαιρετικές εμφανίσεις σε μεγαλύτερες κατηγορίες καθώς αγωνιζόταν για την ομάδα της Δόξας Μανδάλου από το 2008 έως το 2021 έχοντας ακόμη και τον ρόλο του αρχηγού της ομάδας.


Καλωσορίζουμε τον Θάνο στο δυναμικό της οικογένειας μας και του ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία με την φανέλα του συλλόγου μας.»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365