Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Σεπόλια: 100 άτομα είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά τη 12χρονη - Θέμα χρόνου οι 5 πρώτες συλλήψεις

Η έρευνα συνεχίζεται

Από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν ήδη ταυτοποιηθεί 5 άτομα τα οποία φέρεται πως βίασαν το 12χρονο κορίτσι ενώ έχουν εντοπίσει στην πλατφόρμα που χρησιμοποιούσε ο 52χρονος 100 άτομα που φέρονται να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά την ανήλικη.


Μόνο σοκ προκαλούν τα νέα στοιχεία που προκύπτουν για την υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης της 12χρονης στα Σεπόλια. Σύμφωνα με πληροφορίες οι αρμόδιες αστυνομικές Αρχές έχουν εντοπίσει μέχρι στιγμής 100 χρήστες συγκεκριμένης διαδικτυακής πλατφόρμας μέσω της οποίας αναρτούσε βίντεο και φωτογραφίες ο 53χρονος, που έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά την 12χρονη πληρώνοντας τον βιαστή και προαγωγό της.


Από την Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν ήδη ταυτοποιηθεί 5 άτομα τα οποία φέρεται πως βίασαν το 12χρονο κορίτσι πληρώνοντας μάλιστα 50 ευρώ στον 53χρονο συλληφθέντα. Και για τους πέντε θεωρείται θέμα χρόνου να βρεθούν στα χέρια της Αστυνομίας. Πλέον οι ειδικά εκπαιδευμένοι αστυνομικοί ιχνηλατούν την πλατφόρμα που ο 53χρονος αναρτούσε τα βίντεο και τις φωτογραφίες της ανήλικης κοπέλας και μέσω αυτής αναζητούσε παιδόφιλους «πελάτες».


Η έρευνα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς με βασικό στόχο την ταυτοποίηση όλων αυτών των χρηστών που εντοπίστηκαν στη συγκεκριμένη πλατφόρμα, να έχουν σχέση με τον 53χρονο και φέρονται να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά το κορίτσι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365