Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2022

Ν. Παρούτογλου: Ανεπαρκής δημοτική πλειοψηφία, δήμος σε τετραετή στασιμότητα, χωρίς προσανατολισμό και έμπνευση

Δείτε την ανάρτηση του Υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου

Δείτε την ανάρτηση του Υποψηφίου Δημάρχου Αλμωπίας Νίκου Παρούτογλου:


Το κεφάλαιο της εκμετάλλευσης των λουτρών είναι ένα ιδιαίτερο και ευαίσθητο ζήτημα ώστε να αντιμετωπίζεται με προχειρότητα και ελαφρότητα.


Όταν οι απαντήσεις είναι ουσιαστικές, τότε ευνοούν την αξία του διαλόγου και αποκτούν νόημα . Όταν όμως είναι ασύντακτες, ασυνάρτητες και χωρίς συγκεκριμένες θέσεις και τεκμηρίωση, τότε αποπροσανατολίζουν και μπερδεύουν τους πολίτες.


Συζητάμε δημόσια για την μη λειτουργία του αναψυκτηρίου  και τις αιτίες.


Όλα τα άλλα είναι ανούσιες δικαιολογίες και υπεκφυγές.


Ανεπαρκής δημοτική πλειοψηφία, δήμος σε τετραετή στασιμότητα, χωρίς προσανατολισμό και έμπνευση.


Φυσικά μας παρακολουθούν οι πολίτες και κρίνουν.


Η νοηματική προσέγγιση του λαϊκισμού ίσως να αποτελεί υπέρβαση για κάποιους....ώστε να την αντιλαμβάνονται και να την  επικαλούνται, όταν την αντιγράφουν πιστά και με συνέπεια, σε όλη την έως τώρα διαδρομή τους.


Δηλαδή ,μια πολιτική πρακτική εκμετάλλευσης του δημότη, με κολακεία και μετατροπή της θεσμικής οντότητας του δήμου, σε ΔΗΜΟ-ΠΕΛΑΤΗ-ΠΟΛΙΤΗ.


Ο νοών νοείτω.


Από την άλλη η αποκήρυξη του λαϊκισμού είναι στόχος ζωής και κάθε καταγγελία του θετική και ευπρόσδεκτη , αρκεί  να αντανακλάται και στο καθημερινό μας αποτύπωμα!!!


ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΔΗΜΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365