Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022

Κολωνός: “Θα σοκαριστούμε με αυτούς που εμπλέκονται στην υπόθεση της 12χρονης”

Η υπόθεση θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα

Υπόνοιες ότι βρισκόμαστε μπροστά σε ένα «βαρύ» κύκλωμα σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών έχουν οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που ασχολούνται με την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και εκμετάλλευσης του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό.


Όπως είπε στο LiveNews η διευθύντρια Διεθνούς Ινστιτούτου Κυβερνοασφάλειας, Κέλλυ Ιωάννου «για όλα θα βρεθούν απαντήσεις… Η υπόθεση θα συνεχίσει να μας απασχολεί για αρκετό καιρό ακόμα και τα στοιχεία με τα οποία θα βρισκόμαστε αντιμέτωποι ολοένα και θα μας σοκάρουν για το ποιοι εμπλέκονται».


Η… «τυφλή» εφαρμογή που χρησιμοποιούσαν οι παιδόφιλοι


Η κυρία Ιωάννου μίλησε στον Νίκο Ευαγγελάτο για την εφαρμογή την οποία χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι, που φέρονται να εμπλέκονται στην σεξουαλική εκμετάλλευση του παιδιού. Όπως είπε η εφαρμογή με την «οποία γινόταν όλο το δούναι και λαβείν ήταν το blindchat. Τι είναι αυτό; Είναι μία πλατφόρμα ανώνυμη στην οποία μπορείς να ανταλλάσσεις πληροφορίες χωρίς να ξέρεις ποιος είναι πίσω από αυτή την πλατφόρμα».


Όλα τα στοιχεία, δείχνουν λοιπόν ότι τίποτα δε γινόταν τυχαία και αντιθέτως, οι άνθρωποι πίσω από τη σεξουαλική κακοποίηση της 12χρονης, ήταν οργανωμένοι.


Οι ηλεκτρονικές συσκευές που έχουν κατασχεθεί μπορούν να δώσουν στοιχεία και σύμφωνα με την Κέλλυ Ιωάννου, θα γίνουν οι απαραίτητες έρευνες και θα αποκαλυφθούν όλες οι διαδρομές που υπήρξαν μέσα από τους υπολογιστές και τις συσκευές του φερόμενο ως δράστη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365