Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

Φρίκη: Πα-τέρας βίαζε την 12χρονη κόρη του στη Βέροια

Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν έχει σχέση με όσα έχουν καταγγελθεί

Κάθειρξη 14 χρόνων και 6 μηνών επέβαλε το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε 35χρονο οποίος κατηγορήθηκε ότι επί δύο χρόνια βίαζε την ανήλικη κόρη του, όταν αυτή ήταν μόλις 12 χρόνων.

Παρά την κατάθεση της κοπέλας στο δικαστήριο ότι δεν ισχύουν όσα κατηγορείται ο πατέρας της και πως δεν επιθυμεί τη δίωξή του, το Κακουργιοδικείο δεν πείστηκε και τον καταδίκασε και σε δεύτερο βαθμό, χωρίς να του αναγνωρίσει κανένα ελαφρυντικό.


Ο 40χρονος φέρεται ότι από τον Σεπτέμβριο του 2016 άρχισε να ασελγει στην κόρη του, μέχρι που από το 2018, όταν ήταν μόλις 14 χρόνων, τη βίαζε χτυπώντας και απειλώντας την. Σε και περίπτωση την απειλούσε ότι θα την πετάξει στον γκρεμό, ενώ μια άλλη φορά σύμφωνα με το κατηγορητήριο την απείλησε πως εάν καταγγείλει οτιδήποτε θα την σκότωνε. Ακόμη ο κατηγορούμενος καταδικάστηκε και για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, καθώς το 2017 έπεισε άλλη 12χρονη ότι είναι μόλις 19 χρόνων και πως θα την παντρευτεί και είχε σεξουαλικές επαφές μαζί της.


Στην απολογία του ισχυρίστηκε ότι δεν έχει σχέση με όσα έχουν καταγγελθεί αρχικά σε βάρος του. Παραδέχτηκε μόνον το περιστατικό με την άλλη 12χρονη, υποστηρίζοντας μόνον ότι θεώρησε πως είχε ενηλικιωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365