Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2022

ΣΟΚ: Βρέθηκαν φωτογραφίες στο κινητό του Ηλία Μίχου από τους βιασμούς της 12χρονης

Είχε κρατήσει φωτογραφίες.
Οι φρικτές αποκαλύψεις για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό δεν έχουν τέλος.

Στο κινητό του 53χρονου βασικού κατηγορουμένου της υπόθεσης του Κολωνού βρέθηκαν φωτογραφίες από τους βιασμούς του εις βάρος της ανήλικης, όπως αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου μέσα από την εκπομπή Tlive.

Συγκεκριμένα ο Ηλίας Μίχος είχε κρατήσει στο κινητό του οπτικό υλικό, καθώς ήθελε να βλέπει τις αποτρόπαιες πράξεις του ξανά και ξανά.

«Πληροφορήθηκα σήμερα και έχω αηδιάσει, ότι κρατούσε στο κινητό του μέχρι τη σύλληψη, οπτικό υλικό, φωτογραφίες, κατά την ώρα των εμετικών πράξεών του με το παιδάκι. Είχε κρατήσει φωτογραφίες. Είχε τον εαυτό του κατά την αηδιαστική, τρομακτική διαδικασία που πέρναγε το πρωί στο υπόγειο του μαγαζιού του. Είχε φωτογραφίες.

Ήθελε να βλέπει τον εαυτό του κατά τις άθλιες αυτές πράξεις. Υπάρχουν στη δικογραφία έμαθα μέχρι και φωτογραφίες, που δεν μπορούσε να τις αποχωριστεί. Ήταν περήφανος για τις πράξεις του και ήθελε να βλέπει και να ξαναβλέπει τις φωτογραφίες» είπε χαρακτηριστικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365