Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Βιασμός 12χρονης: Σοκαριστικές αποκαλύψεις, ο ρόλος της μάνας και της συζύγου, θέμα ωρών οι επόμενες συλλήψεις

Ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις

Εν αναμονή των νέων ενταλμάτων σύλληψης, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι από τρία έως και πέντε και θα βγουν τις επόμενες ώρες, οι αποκαλύψεις για την σοκαριστική υπόθεση της 12χρονης δεν έχουν τελειωμό.

Ανατροπές και καταιγιστικές εξελίξεις σημειώνονται συνεχώς στην υπόθεση του Κολωνού, όπου η καταγγελία για βιασμό της 12χρονης από τον 53χρονο Ηλία Μίχο οδήγησε σε απανωτές συλλήψεις.


Εκτός από τον 53χρονο, συνελήφθη ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης για βιασμό της ανήλικης, ενώ σοκ προκάλεσε και η σύλληψη της 37χρονης μητέρας του κοριτσιού, η οποία κατηγορείται για μαστροπεία κατ' εξακολούθηση.


Ενώ συνεχίζονται οι έρευνες και αναμένεται η απολογία της μητέρας της 12χρονης που έπεσε θύμα βιασμού στον Κολωνό, οι δύο κατηγορούμενοι για τις αποτρόπαιες πράξεις μίλησαν με ιδιαίτερα προκλητικό τρόπο στις απολογίες τους.


Εν αναμονή των νέων ενταλμάτων σύλληψης, τα οποία σύμφωνα με πληροφορίες θα είναι από τρία έως και πέντε και θα βγουν τις επόμενες ώρες, οι αποκαλύψεις για την σοκαριστική υπόθεση της 12χρονης από τον Κολωνό δεν έχουν τελειωμό.


Προκλητικές καταθέσεις των κατηγορούμενων

Προκλητικοί και εριστικοί εμφανίστηκαν οι δυο κατηγορούμενοι οι οποίοι κρίθηκαν προσωρινά κρατούμενοι και οδηγήθηκαν στις φυλακές Τρικάλων.


«Γνώριζα την ηλικία της αλλά φαινόταν μεγαλύτερη», είπε μεταξύ άλλων στην απολογία του στην ανακρίτρια ο 53χρονος Ηλίας Μίχος ενώ ο 42χρονος Γιάννης Σοφιανίδης, κατέθεσε ότι όχι μόνο είχε συναινετικές σεξουαλικές επαφές με την ανήλικη, αλλά υποστήριξε ότι η ίδια η 12χρονη τον προκαλούσε και τον πίεζε να συνευρεθούν»!


«Εκανα σεξ με τον Μίχο υπό την απειλή όπλων και μαχαιριών»

Συγκλονιστικά είναι τα όσα κατέθεσε η 12χρονη κοπέλα στους αστυνομικούς κάποιοι από τους οποίους λύγισαν όταν την άκουγαν να εξιστορεί τα όσα βίωνε στα χέρια των παιδοβιαστών.


Το κοριτσάκι περιέγραψε τις φρικτές στιγμές που φέρεται να έζησε στα χέρια του Ηλία Μίχου μέσα στο κατάστημά του στον Κολωνό. Όπως είπε, την απειλούσε με μαχαίρια και όπλα, ενώ ασελγούσε στο κορμάκι της.


«Ήταν μια μέρα να πάμε κάτω στην αποθήκη. Άρχισε να χουφτώνει, μου έπιασε τον κ***. Με απείλησε με μαχαίρια και όπλα, μου είπε άμα το πω θα με σκοτώσει εμένα ή την οικογένεια μου ή θα με κάνει ρεζίλι. Του είπα δε θέλω και με απείλησε. Ήθελε να κάνουμε σεξ. Με απειλούσε ότι αν δεν κάνουμε θα με σκοτώσει. Μια μέρα που κάναμε εγώ δεν ήθελα και μου έκανε (σσ: στο σημείο αυτό η 12χρονη δίνει λεπτομέρειες για τους τρόπους με τους οποίους ο Μίχος την βίασε). Όλες τις φορές το κάναμε στο μαγαζί του, κάτω στην αποθήκη. Μου έλεγε πάμε δήθεν να μαζέψουμε κάποια πράγματα, κάποια χαρτιά από κάτω και πάνω ήταν άλλος υπάλληλος για να κρατάει το μαγαζί. Αυτός ο υπάλληλος δεν με ενόχλησε ποτέ, δεν κατάλαβε ποτέ, δεν ήξερε τι γινόταν» είπε η 12χρονη και σε άλλο σημείο της κατάθεσή της πρόσθεσε:


«Με έβαζε να το κάνω και με άλλους. Με έβαζε να κάνω σεξ μαζί τους και να μου δίνουν λεφτά και να του τα δίνω. Μου έλεγε αν δεν το κάνω… Μου έδειχνε τα όπλα και τα μαχαίρια. Τους έβρισκε λογικά σε κάποιο site τους άνδρες, δεν ήταν φίλοι του. Είχε τον λογαριασμό μου και έστελνε εκ μέρους μου μηνύματα. Έβαζε τον αριθμό μου, μου ερχόταν ένας κωδικός και του τον έδινα.


Είχε εγκαταστήσει το Viber μου στο κινητό του. Το είχα και εγώ και αυτός. Με πήγαινε αυτός στους πελάτες με το αμάξι του, εκεί στα Σεπόλια. Με όλους βρισκόμουν εκεί κοντά στο μαγαζί του Μίχου. Με άφηνε στο μετρό και περίμενα μέχρι να έρθουν. Με έντεκα άνδρες έχω βρεθεί. Με άφηναν εκεί που με παίρνανε και μετά πήγαινα στο μαγαζί του Μίχου. Δεν πήγαινα ούτε σε σπίτια ούτε σε ξενοδοχεία. Μου δίνανε τα χρήματα στο χέρι, γύρω στα 50 ευρώ και τα έδινα στον Μίχο».


Η 12χρονη υποστηρίζει πως τον Ηλία Μίχο τον γνώριζε όλη η οικογένειά της και ο μπαμπάς της. Όταν τη ρώτησαν τι γνώμη έχει για τον ιδιοκτήτη του μίνι μάρκετ στα Σεπόλια, το κορίτσι φέρεται αρχικά να τον χαρακτήρισε «καλό». Στη συνέχεια, όμως, όταν ξεκλείδωσε η ψυχούλα της απο τους παιδοψυχολόγους, έκλαιγε και ζήτησε την τιμωρία του. Η 12χρονη εξομολογήθηκε στους έμπειρους παιδοψυχολόγους και τον φόβο της: «Φοβόμουν και δεν ήθελα να γίνω ρεζίλι, γι' αυτό δε μίλησα νωρίτερα», είπε χαρακτηριστικά. Τέλος, αποκάλυψε ότι όλα τα λεφτά τα έδινε στον 53χρονο.


«Μπορεί κάποια στιγμή να κράτησα ένα ευρώ. Δεν έχω συναισθήματα για τον Μιχο, να πάει εκεί που του αξίζει, στη φυλακή», φέρεται να είπε το κορίτσι. Σημειώνεται ότι η 12χρονη μίλησε δύο φορές στους αξιωματικούς αποκαλύπτοντας όσα μπορούσε για τον εφιάλτη που έζησε τους τελευταίους μήνες. Ωστόσο, δεν μπόρεσε να καταθέσει τρίτη φορά όταν ήθελαν να τη ρωτήσουν για τα καταγγελλόμενα ραντεβού σε οίκους ανοχής, καθώς έχει υποστεί βαρύτατο σοκ και οι χειρισμοί που γίνονται από τους ειδικούς είναι λεπτοί.


Ο ρόλος της θείας της 12χρονης - Πίεσε την "απρόθυμη" μητέρα να κάνει την καταγγελία

Όπως προκύπτει από πληροφορίες, αλλά και από τα μηνύματα που έστελνε η 37χρονη στη σύζυγο του Μίχου, κρίσιμος για την αποκάλυψη της φρίκης που ζούσε η μικρή, είναι ο ρόλος της θείας της 12χρονης η οποία βρήκε και τα μηνύματα στο κινητό του παιδιού.


Μετά την ανακάλυψη των μηνυμάτων, η θεία της 12χρονης φαίνεται να είχε επικοινωνία με τη μητέρα του κοριτσιού και να της αποκάλυψε ό,τι βρήκε. Σε εκείνο το σημείο άρχισαν οι πιέσεις προς τη μεριά της μητέρας να καταγγείλει το συμβάν, και τότε άρχισαν οι προστριβές μεταξύ των δύο γυναικών.


Όπως σημειώνεται, υπήρξε δισταγμός από τη μεριά της μητέρας να καταγγείλει το περιστατικό και τότε η θεία την απείλησε ότι θα πάει η ίδια στην αστυνομία. Έτσι, η μητέρα της 12χρονης ωθούμενη από την πίεση της θείας, πήγε στην αστυνομία.


Μάλιστα, σύμφωνα με το Mega, η μητέρα της ανήλικης είπε στον 53χρονο τι έχει συμβεί, λέγοντάς του ότι αν δεν πήγαινε αυτή στην Αστυνομία, θα πήγαινε η θεία της.


37χρονη μητέρα προς σύζυγο Μίχου: "Με πιέζει η θεία του παιδιού να κάνω καταγγελία"

Πάντως, όπως προκύπτει από τα μηνύματα που έστελνε η μητέρα της 12χρονης στη σύζυγο του Ηλία Μίχου, λίγο πριν αλλά και μετά την καταγγελία στο ΑΤ Κολωνού, ο δισταγμός της 37χρονης επιβεβαιώνεται...


Η παρουσίασε μηνύματα και κλήσεις που είχε η μητέρα της 12χρονης με τη σύζυγο του 53χρονου. Οι εν λόγω επικοινωνίες, που αποκάλυψε η εκπομπή "T-live" του Alpha, δεν υπάρχουν ακόμη στη δικογραφία, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, αμέσως μετά την απολογία της την ερχόμενη Δευτέρα, θα συμπεριληφθούν.


Λίγες ώρες πριν από την καταγγελία:

Μητέρα 12χρονης: Σας παρακαλώ πολύ πρέπει να επικοινωνήσουμε. Έχω χάσει τη γη κάτω από τα πόδια.


Ακολουθεί μία αναπάντητη κλήση.


Τότε η μητέρα της 12χρονης στέλνει στη σύζυγο του 53χρονου τα χυδαία μηνύματα που έστελνε ο άνδρας της στο ανήλικο κοριτσάκι. Στις 13:29 πραγματοποιείται μια φωνητική κλήση 9 λεπτών, η μητέρα του κοριτσιού συνεχίζει να στέλνει στη σύζυγο του κατηγορούμενου τα άσεμνα μηνύματά του προς τη 12χρονη.


Στις 13:59 της ίδιας ημέρας η μητέρα της 12χρονης ενημερώνει τη σύζυγο του 53χρονου ότι θα τον καταγγείλει για σεξουαλική παρενόχληση.


Ακολουθούν δύο κλήσεις, μία ηχητική και μία φωνητική και στις 15:07 η μητέρα του 12χρονου στέλνει ένα ακόμη μήνυμα στη σύζυγο του 53χρονου, λέγοντας της πως η ίδια δεν θέλει να φτάσουν στα άκρα αλλά… την πιέζει η θεία του παιδιού που ανακάλυψε τα άσεμνα μηνύματα.


"Κι εγώ δεν θέλω να φτάσουμε στο άλλο άκρο"

"Κι εγώ δεν θέλω να φτάσουμε στο άλλο άκρο να καταστραφούν δύο οικογένειες, όπως το είπες, αλλά με πιέζει η θεία του παιδιού ότι αν δεν το κάνω από εδώ εγώ, θα το κάνει αυτή από το νησί και δεν μπορώ να την ηρεμήσω. Πήγαν τα παιδιά λίγες μέρες να περάσουν καλά και κοίτα τι έχει γίνει. Δεν ξέρω ποιον να συγκρατήσω, γιατί δεν είμαι καλά κι εγώ με όλα αυτά. Κι εγώ να μην κάνω κάτι, είναι αποφασισμένη εκείνη κι αν δεν κάνω κάτι εγώ να το αναφέρω στην αστυνομία θα πάει μόνη της και θα έρθουν από εδώ να με καλέσουν, καταλαβαίνεις τι γίνεται…


Σύμφωνα με τον Alpha, επίσης, υπάρχουν στοιχεία από τις καταθέσεις της 12χρονης, που οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η μητέρα, η οποία κατηγορείται για διακεκριμένη μαστροπεία, είχε ξεκινήσει να εκδίδει την 12χρονη, πριν το κάνει στη συνέχεια ο 53χρονος. Είναι χαρακτηριστικό πως υπάρχουν μαρτυρίες από τη γειτονιά που αναφέρουν ότι η μητέρα, πριν από περίπου ένα χρόνο, συναντούσε άγνωστους άνδρες στην περιοχή, έχοντας μαζί της το παιδί.


Η ίδια η σύζυγος του 53χρονου, πάντως, με δήλωσή της, ζήτησε να σταματήσει ο «κανιβαλισμός» της ίδιας και του παιδιού της, υποστηρίζοντας ότι βρίσκεται σε διάσταση με τον Ηλία Μίχο.


Οργανωμένο κύκλωμα παιδεραστών;

Οι αρχές μιλούν για ένα ολόκληρο κύκλωμα παιδεραστίας που κρύβεται πίσω από την φρικιαστική υπόθεση και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται άμεσα και άλλες συλλήψεις προσώπων που κακοποίησαν βάναυσα σεξουαλικά και ψυχικά ένα παιδί μόλις 12 ετών.


Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο δικηγόρος της μητέρας της ανήλικης Απόστολος Λύτρας τουλάχιστον άλλες δύο κοπέλες που σήμερα είναι 18 ετών έχουν πέσει θύματα των δύο συλληφθέντων όταν ήταν ανήλικες.


«Υπάρχουν άλλες δύο κοπέλες που καταγγέλλουν, αυτή τη στιγμή είναι 18 χρόνων, άλλα όταν τα έπαθαν ήταν ανήλικα. Φαίνεται ότι προσπαθούσαν να προσεγγίσουν και άλλα παιδιά για να τα ωθήσουν στην πορνεία. Είναι βέβαιο ότι θα ερευνηθούν και άλλα πρόσωπα», δήλωσε ο κ. Λύτρας.


Στοίχημα για τις αρχές είναι η άμεση σύλληψη όλων των εμπλεκομένων, τόσο των βιαστών του παιδιού όσο και των 213 που επικοινώνησαν με τον Ηλία Μίχο προκειμένου να ικανοποιήσουν τις αρρωστημένες ορέξεις τους πάνω στο άγουρο κορμάκι του.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365