Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2022

Η συντοπίτισσα μας Ε. Μυστακίδου για τον συντοπίτη μας Αλ. Νικολαϊδη: «Ηταν αγωνιστής και ήθελε να το περάσει μόνος του»

Η Ελλη Μυστακίδου είναι ένα από τα πρόσωπα που έζησαν από κοντά τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη

Η συντοπίτισσα μας Ελλη Μυστακίδου μίλησε για την απώλεια του σπουδαίου επίσης συντοπίτη μας Αλέξανδρου Νικολαϊδη, τον οποίο έζησε σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.


Η Ελλη Μυστακίδου είναι ένα από τα πρόσωπα που έζησαν από κοντά τον Αλέξανδρο Νικολαϊδη, σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του.


Η Ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο, μίλησε στην ΕΡΤ σοκαρισμένη για την απώλεια του σπουδαίου πρωταθλητή, λέγοντας πως ο ίδιος δεν ήθελε να τον λυπούνται και είχε αποφασίσει να το περάσει μόνος του, μαζί με την οικογένειά του μόνο, όλο αυτό.


«Γνώριζα, αλλά είχαμε ελπίδες. Είναι δύσκολο… Δεν μας είχε πει πράγματα. Από τον αδερφό του γνωρίζαμε εμείς. Ο ίδιος ήταν αγωνιστής και ήθελε να το περάσει μόνος του. Ετσι ήταν και στον αθλητισμό με τους τραυματισμούς του. Δεν ήθελε να τον λυπάται κανένας. Πάντα με το χαμόγελο και ψηλά το κεφάλι», ανέφερε η Μυστακίδου.


«Μόνο ωραίες στιγμές έχω να θυμάμαι μαζί του… Πολλά χρόνια ζήσαμε μαζί. Ταξιδεύαμε μαζί σε όλους τους αγώνες. Από μικρός είχε πολλές επιτυχίες και με το ήθος, την πειθαρχία του, έδειχνε σεβασμό σε όλους. Αγωνιστής, ο «γίγαντας» όπως τον αποκαλούσαμε και οικογενειάρχης. Δυστυχώς δεν πρόλαβε να ζήσει πολύ τον γιο του» πρόσθεσε η ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365