Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022

Ενδείξεις ότι η μητέρα της 12χρονης ώθησε πρώτη το κοριτσάκι στην πορνεία - Μαρτυρίες ΣΟΚ

Μαρτυρίες ΣΟΚ

Σφίγγουν το στομάχι τα όσα έρχονται στο φως για την υπόθεση του Κολωνού. Εκεί που ένα 12χρονο κοριτσάκι έζησε έναν φρικτό εφιάλτη, πριν προλάβει καν να μεγαλώσει. Έναν εφιάλτη, που -όπως προκύπτει τώρα- μπορεί να έστησε η ίδια του η μητέρα.


Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή TLIVΕ και τα λεγόμενα τα παιδιού στους ειδικούς ψυχολόγους, το μαρτύριο ξεκίνησε όταν το κορίτσι ήταν 11 ετών. Πριν από ένα χρόνο δηλαδή…


Αυτό το στοιχείο σε συνδυασμό με τον τόπο που αντιδρούσε το παιδί, όταν του μιλούσαν για την μητέρα του, έβαλε σε σκέψεις τους αστυνομικούς.


Προηγήθηκε η εκπόρνευση από την μητέρα; – Μετά μπήκε στο «παιχνίδι» ο 53χρονος;

Σύμφωνα λοιπόν με τα όσα ειπώθηκαν στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, υπάρχουν στοιχεία που δείχνουν ότι η μητέρα του κοριτσιού άρχισε πρώτη να εκπορνεύει το παιδί, πριν από περίπου ένα χρόνο. Αργότερα και συγκεκριμένα τον περασμένο Απρίλιο, μπλέχτηκε στην υπόθεση ο 53χρονος.


Η μητέρα φέρεται να έβγαζε χρήματα σε βάρος του παιδιού και το ίδιο ήρθε να κάνει στη συνέχεια ο 53χρονος…


Μαρτυρία σοκ από γειτόνισσα: Η μητέρα έδινε το παιδί σε άγνωστους άνδρες

Υπάρχουν μαρτυρίες από τη γειτονιά, ότι η μητέρα, πριν από περίπου ένα χρόνο συναντούσε άγνωστους άνδρες στην περιοχή, έχοντας μαζί της το παιδί. Στη συνέχεια το παιδί έφευγε μαζί με τους άνδρες για λίγη ώρα και στη συνέχεια επέστρεφε…


Υπάρχει μαρτυρία γειτόνισσας, στο τμήμα του Κολωνού που έγινε αυτές τις ημέρες -μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης- στην οποία είπε όλα τα παραπάνω.


Η Αστυνομία φτάνει στο συμπέρασμα ότι η μητέρα μόνη της είχε στήσει την ιστορία σε βάρος του παιδιού της και ακολούθησε ο 53χρονος που έκανε το ίδιο πράγμα.


Σύμφωνα με το TLIVE, αναμένεται να εξεταστούν όλα τα παιδιά της οικογένειας -ακόμη και τα μικρότερα- από ψυχολόγους και ειδικούς, για να διαπιστωθεί αν είχαν γίνει παρόμοιες πράξεις και σε εκείνα.

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365