Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2022

Γαρέφι Αλμωπίας: Με μεγάλη επιτυχία η 13η γιορτή Καρατζοβιτικης Πιπεριάς! (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση της Θεοδώρας Τζάκρη
Δείτε την ανάρτηση της Θεοδώρας Τζάκρη:

Στη 13η γιορτή Καρατζοβιτικης Πιπεριάς!


Οι υπαίθριες τοπικές αγροτικές γιορτές είναι πολύ σημαντικές για την ελληνική γη που προβάλουν τα τοπικά προϊόντα και θέτουν σε νέες βάσεις την προβολή τους και τη γνωριμία τους με το καταναλωτικό κοινό.


Η σύμπραξη ποιοτικής γεωργίας-αγροδιατροφής, γαστρονομίας και τουρισμού μπορεί να χτίσει την απαραίτητη προστιθέμενη αξία που χρειάζεται η ανάπτυξη της τοπικής οικονομίας. 


Αυτή η σημαντική προσπάθεια μέσα από την οποία αναδεικνύεται η τοπική παραγωγή και ενισχύεται η τοπική οικονομία, πρέπει να διασφαλίσουμε πως θα συνεχιστεί απρόσκοπτα για το καλό του τόπου μας.










1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365