Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Σε πέντε ομίλους των 14 ομάδων θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής

Η αρχική απόφαση για τέσσερις ομίλους άλλαξε

Ούτε σε τέσσερις ομίλους, όπως προβλέπεται στην προκήρυξη, ούτε σε έξι όπως ειπώθηκε από την πλευρά της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ στην τηλεδιάσκεψη που είχε με ομάδες της κατηγορίας θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αλλά τελικά σε πέντε ομίλους σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες.

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως όπως αποφασίστηκε στην τελευταία συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, το νέο πρωτάθλημα, που θ’ αρχίσει στις 13/11 θα διεξαχθεί σε πέντε ομίλους των 14 ομάδων.

Η αρχική απόφαση για τέσσερις ομίλους άλλαξε επειδή λόγω της καθυστερημένης έναρξης, δεν θα επαρκούν οι ημερομηνίες.

Η άλλη πρόταση για έξι ομίλους απορρίφθηκε επειδή θα υπάρχουν όμιλοι με 11 ομάδες – αριθμός που θεωρείται μικρός για όμιλο πρωταθλήματος.

Ο συνολικός αριθμός των ομάδων που θα πάρουν μέρος είναι 70 με την επιφύλαξη της απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου επί της προσφυγής του Πανδραμαϊκού.

1 σχόλιο:

  1. 2ος όμιλος: Θέσ/κη( Καμπανιακος- Αγ. Αστέρας), Κιλκίς ( Κρηστώνη), Πέλλα ( Εδεσσαικος- Αγγελοχώρι), Καστοριά ( Καστοριά), Κοζάνη ( Κοζανη- ΑΕΠ- Φούφας), Πιερία ( Πιερικος- Ν. Κεραμειδι- Σβορωνος) και ή Κέρκυρα ( Λευκιμμη- Πετριτης) ή Λάρισα ( Ελασσονα- Αγια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365