Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Σ.Φ. ΠΑΟΚ Πατριαρχείο - Απόλλων 1960 Κρ. Βρύσης 0 - 2

ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ - ΑΠΟΛΛΩΝ 1960 0-2

Με το δεξί ξεκίνησε το νέο πρωτάθλημα ο Απόλλωνας και μάλιστα με εκτός έδρας νίκη μέσα στα Γιαννιτσά !

Ο φιλόδοξος και φέτος ΄΄ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ΄΄ που έχει ως στόχο την κορυφή θέλει να δώσει το στίγμα του από την αρχή του πρωταθλήματος και αυτός έκανε και στο πρώτο του επίσημο παιχνίδι για την νέα χρονιά με την κατάκτηση της νίκης. 

Μία νίκη που ήρθε προς το τέλος του αγώνα παρ΄ όλο που ήταν παράσταση για έναν ρόλο κα΄ όλη την διάρκεια του ο αγώνας, αλλά πότε τα δοκάρια, πότε η εκπληκτική εμφάνιση του τερματοφύλακα των γηπεδούχων και πότε η επιπολαιότητας σε ορισμένες φάσεις, κρατούσαν το αποτέλεσμα στο 0.

Μόλις όμως επιτεύχθηκε το πρώτο τέρμα ξεκλείδωσαν οι Κρυαβρυσιώτες τον αγώνα και κατέκτησαν μία δίκαιη νίκη.

24ο ο Νήρας από αριστερά μέσα στην μικρή περιοχή με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα ελάχιστα δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι.
43ο ωραίο μακρινό σουτ του Νήρα η μπάλα θα χτυπήσει το αριστερό κάθετο δοκάρι του ΠΑΟΚ
74ο μέσα από την μικρή περιοχή θα πλασάρει ο Σκαπέρδας με την μπάλα να σταματάει στο δεξί κάθετο δοκάρι.
81ο διαπληκτισμός ανάμεσα στον Συρώκα και τον Παπαδόπουλο Γ. ο διατρητής θα τους δείξει απευθείας κόκκινη κάρτα.
86ο ο Γαβριηλίδης από δεξιά θα βγάλει σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του Σκαπέρδα και ο ΄΄εκτελεστής΄΄ άνοιξε λογαριασμό τερμάτων για την νέα ποδοσφαιρική χρονιά και ταυτόχρονα το σκορ του αγώνα !
89ο ο Γαβριηλίδης με ωραίο μακρινό σουτ θα τραντάξει για μία ακόμη φορά το δοκάρια του ΠΑΟΚ 
90Ο ο Γαβριηλίδης σε ένα από τα γνωστά του ΄΄χτυπήματα΄΄ θα κλέψει την μπάλα (χωρίς να το καταλάβει ο αντίπαλός του) θα περάσει άλλον έναν και φυσικά το τέρμα ήταν θέμα δευτερολέπτων να σημειωθεί διαμορφώνοντας το τελικό 2 – 0.

Η διαιτησία του κ. Μπουρλούτσκι με επόπτες τους κ.κ. Παπαδόπουλο Η., Μπέττα πολύ καλή !

ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ: (Σάκης Ντιμτσούδης)
Καρδάμης, Σκορδόπουλος, Χατζηδάκης (83ο Ιορδανίδης), Ταταριούδης, Πασιούδης, Καμτσης, Συρώκας, Πασιούδης (75ο Φωστηρόπουλος), Καραγιάννης (46ο Τσακμακίδης), Ουρουμίδης, Φραγκής (46ο Μουτούδης). 

ΑΠΟΛΛΩΝ 1960: (Γιώργος Τσάτσης)
Παπαδόπουλος, Τσιρακίδης, Γαβριηλίδης, Βοτάρης Α., Σκαπέρδας, Μιχαηλίδης Π., Χ΄΄βασιλειάδης, Νήρας (72ο Μαντής), Παπαδόπουλος, Γκώγκος Δ., Κουκούδας.

1 σχόλιο:

  1. Θα τριβετε τα ματια σας με την Απολλωναρα φετος!!Ειχαμε το οπλοπολυβολο Σκαπερδα μπροστα,τωρα με τις δυο προσθηκες εχουμε πυρηνικα!!ΠΛ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365