Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

Ανακοίνωσε ταλαντούχο πορτιέρο ο Άρης Πρ. Ηλία

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση

Την απόκτηση του υψηλόσωμου τερματοφύλακα Δημήτρη Περπερίδη ανακοίνωσε ο Άρης Πρ. Ηλία, ενισχύοντας τα γκολπόστ του με ένα νεαρό ταλαντούχο και εξελίξιμο παιδί, που έχει όλα τα στοιχεία για να σταθεί στον χώρο του ποδοσφαίρου.

Δείτε την επίσημη ανακοίνωση των κιτρίνων:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την απόκτηση ενός πολλά υποσχόμενου τερματοφύλακα, τον 17χρονο Δημήτρη Περπερίδη. Θεωρείται ως ένας ιδιαίτερα ταλαντούχος και εξελίξιμος γκολκίπερ, ξεχωρίζει, εκτός από τα πλούσια σωματικά του προσόντα , για την άριστη τεχνική του κατάρτιση τόσο με τα χέρια όσο και με τα πόδια καθώς και την πολύ καλή νευρομυϊκή συναρμογή. Ο Δημήτρης ως δανεικός για την φετινή σεζόν από την ομάδα του Λεβαδειακού, θα βοηθήσει την ομάδα μας να παρουσιάσει ένα πιο ανταγωνιστικό σύνολο στο φετινό πρωτάθλημα. 

Δημήτρη, σε καλωσορίζουμε στον Άρη Προφήτη Ηλία , σου ευχόμαστε υγεία και καλή αγωνιστική πορεία.»

2 σχόλια:

  1. Γειά σου μητσαρα δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψυγείο δεν πιάνει, ότι πάει μέσα γράφει, σωματικά προσόντα πολλά, από μπάλα γιοκ , για μπάσκετ πολύ καλός.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365