Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022

Οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας στο διάστημα (ΦΩΤΟ)

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Αλμωπίας

Δείτε την ανάρτηση του Δήμου Αλμωπίας:

Οι μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αριδαίας στο διάστημα.


Την ευκαρία να γνωρίσουν τον όμορφο κόσμο του διαστήματος, το ηλιακό μας σύστημα αλλά και τους πλανήτες είχαν το πρωί της Τετάρτης οι μαθητές και οι μαθήτριες του 1ου Δημοτικού Σχολείου της Αριδαίας.

Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού σχολείου της Αριδαίας σε συνεργασία με το Planetarium on the go, διοργάνωσαν δράση προσομοίωσης με την οποία οι μαθητές και οι μαθήτριες είδαν τους πλανήτες αλλά και απέκτησαν γνώσεις για το διάστημα. 

Το 1ο Δημοτικό σχολείο της Αριδαίας επισκέφτηκε και η Αντιδήμαρχος και πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Αλμωπίας Πολυξένη Νάνου μαζί με τους αντιδήμαρχους Ιωάννη Σέλκο και Χρήστο Χατζηγιάννιδη. Οι αντιδήμαρχοι είδαν από κοντά την όμορφη δράση ενώ έδωσαν και συγχαρητήρια τόσο στους εκπαιδευτικούς του σχολείου όσο και στην πρόεδρο του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων κα Ιωάννα Νίτση. 

Επίσης οι αντιδήμαρχοι ξεναγήθηκαν στο χώρο του σχολείου από τον Διευθυντή του σχολείου κ. Σωκράτη Κωτόπουλο και είχαν την ευκαιρία να δουν το όμορφο μουσείο λαογραφίας που δημιούργησε η εκπαιδευτική κοινότητα του σχολείου.
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365