Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2022

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ: Ακρίτας Σωσάνδρας - Μ. Αλέξανδρος Πέλλας 2 - 0 / Ανεβαίνει ο Ακρίτας

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Σάκη Αργυρίου για το Aridaia365

Καλύτερος ο Ακρίτας Σωσάνδρας επιβλήθηκε με σκορ 2-0 του Μ. Αλέξανδρου Πέλλας και πέτυχε την δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα, σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που αγνοούν το θετικό αποτέλεσμα.

Το παιχνίδι ήταν καλό, είχε ρυθμό με τους γηπεδούχους να έχουν τον έλεγχο στο μεγαλύτερο διάστημα και να δημιουργούν αρκετές φάσεις μπροστά στα αντίπαλα καρέ, αλλά να μην μπορούν να τις αξιοποιήσουν στο πρώτο μέρος, με αποκορύφωμα το πέναλτι που εκτέλεσε στο δοκάρι ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, με τους φιλοξενούμενους να ανταποκρίνονται  με επιτυχία στην αμυντική τακτική τους.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφεία και κατάφεραν να σπάσουν την άμυνα των αντιπάλων στο 53’ με τον Μένιο Ντόγκαρη να ανοίγει το σκορ και στο 66’ με τον Δημήτρη Παπαδόπουλο να εξιλεώνεται για το χαμένο πέναλτι και να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα για τον Ακρίτα.

Έτσι οι γηπεδούχοι πήραν δίκαια το τρίποντο και συνεχίζουν να καταδιώκουν τους πρωτοπόρους.

Διαιτητές ήταν οι κ.κ Μιχαηλίδης, Βλαδίκας, Τσαλκάνης.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Σάκη Αργυρίου για το Aridaia365:



























































































1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365