Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2022

Γιαννιτσά: Το ΜέΡΑ 25 διέγραψε μέλος του που απειλούσε να κρεμάσει σκυλιά

Άμεση διάγραφη

Διεγράφη άμεσα το μέλος από τα Γιαννιτσά - Κρίθηκε ότι το περιεχόμενο της ανάρτησης παραβιάζει τον Ηθικό Κώδικα Δεοντολογίας του ΜέΡΑ25


Στην άμεση διάγραφη του πρώην, πλέον, μέλους του από τα Γιαννιτσά που, αναφερόμενο στο ζήτημα των αδέσποτων σκυλιών στην περιοχή, απείλησε ότι αν οι αρμόδιοι δεν μαζέψουν τα «κοπρόσκυλα», όπως τα χαρακτήρισε, «θα τα βρείτε κρεμασμένα ανάποδα έξω από την πόρτα του δημάρχου (σ.σ. Πέλλας)», προχώρησε το ΜέΡΑ25.


Συγκεκριμένα, έπειτα από απόφαση της επιτροπής Δεοντολογίας Διαμεσολάβησης και Τήρησης Καταστατικού κρίθηκε ότι το περιεχόμενο της ανάρτησης παραβιάζει τον Ηθικό Κώδικα Δεοντολογίας του κόμματος και η διαγραφή αποφασίστηκε σύμφωνα με την παράγραφο 12.1 περ. 6 του καταστατικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr η διαγραφή του από το κόμμα του έχει ήδη κοινοποιηθεί, ενώ φέρει την υπογραφή του προέδρου της ΕΔΔ&ΤΚ Jochen Schult και των μελών Ρένα Παπαδοπούλου, Χρυσάνθη Νούλα, Ιόβη Μαραγκού, Ιωάννη Χλόπτσιου, Μιχάλη Πισκιούλη και Μάνθου Μαλεκάκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia365